Лаф да става

6369
Лаф да става
Снимка: БГНЕС

"Топлофикация" издоява свои длъжници, като ги осъжда без те да разберат и им натрупва към сметката и хонорари за юристконсулти. Това заяви обмудсманът Мая Манолова и днес пред поредната телевизия.

Коментар на редактора

Джипката гази

С пречиствателни станции и ВЕИ - това допринася България, за да не стане планетата Земя по-лошо за обитаване от хора място. Това казва ...

Животът е странно нещо. Само допреди година-две имаше куп българи, които с удоволствие биха направили на Манолова това, което готвят и на "Топлофикация". Сега Мая обаче е защитник на народа.

Как успява все да стане така? Ние ли сме толкова глупави, Манолоподобните ли са толкова умни? Тя, разбира се, нищо няма да направи - колкото прокуратурата осъди значим политик, толкова и Манолова ще спре "Топлофикация". Както за всяка важна промяна у нас, или Човека-Слънце ще каже, или ще чакаме някой да се спомине от старост. Въпросът е защо се примиряваме? Никакъв живец ли не остане да погледнем отвъд личните си проблеми към общите, които са и наши?

Между другото, за да съм в помощ на "представителя на народа" - в сила отдавна е европейска директива, която е транспонирана в нашия Закон за защита на потребителите. Според чл. 62 от този закон потребителят може да се откаже от договор за дадена услуга и да не плаща услуга, която се предоставя, въпреки че не е поискана. Е да, ама "Топлофикация" не ще да я лови този закон и си кара по Закона за енергетиката - та г-жо Мая, по този въпрос нещо няма ли поне да кажете? Че няма да направите е ясно, но лаф да става.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com