16 милиона долара за "главата" на Обама и Буш

5074
16 милиона долара за "главата" на Обама и Буш
Член на Камарата на лордовете във Великобритания искал да покаже своето неудовлетворение от обявената награда за залавянето на лидера на групата "Лашкар-е-Тайба" Хафиз Мохамед Саид

Членът на Камарата на лордовете във Великобритания, Назир Ахмед, заяви, че обявява награда от 10 милиона паунда за залавянето на Барак Обама и Джордж Буш.

По този начин политикът искал да покаже своето неудовлетворение от обявената награда за залавянето на лидера на групата "Лашкар-е-Тайба" Хафиз Мохамед Саид.

Обама обеднял почти 7 пъти откакто е президент

Президентът на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са заработили през 2011 г. около 780 000 долара – почти два пъти по-малко от...

В същото време американският президент Барак Обама заяви, че очаква „строго” разследване на скоро избухналия скандал, в който бяха замесени агенти на Секретната служба на САЩ, предава АФП.

Обама предупреди, че би бил „ядосан”, ако се окажат верни обвиненията, че агенти на Секретната служба са потърсили услуги на проститутки по време на визитата му в Колумбия.

11 агенти на службата и петима военнослужещи бяха отзовани от Картахена, Колумбия. Скандалът хвърли сянка върху регионалната среща на американските лидери, в която Обама взе участие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com