X
 
 

Дадоха пет доживотни присъди на педофил, блудствал с малки момчета

1169 0
Дадоха пет доживотни присъди на педофил, блудствал с малки момчета
Снимка: iStock/Guliver
Педиатър от здравна служба, с основна цел грижа за индианци, беше осъден да излежи пет доживотни присъди за сексуално малтретиране на малки момчета.

Това се е случило по време на "грижите му" за тях  в продължение на две десетилетия. Той се превърна в емблема на дългосрочните провали на федералната агенция да му издаде присъда.

Момченце е сексуално малтретирано и заснето с камера след системен тормоз

Полицията разследва сексуално насилие над 8-годишно момче. Задържани са двама непълнолетни. Разследващите се сезират след видеоклип с ...

Стенли Патрик Вебер, сега 71-годишен, отглеждал и малтретирал момчета от индиански произход на около 9 години. Това се е случвало в Монтана и Южна Дакота между 1995 и 2011 г., според съдебните документи.

Неговите надзорници във федералното правителство, пренебрегвайки подозренията за поведението му, просто са го прехвърляли  от един резерват в друг, въпреки предупрежденията, че може да е насилвал пациентите си.

Вебер беше осъден в Южна Дакота през септември за злоупотреба с четирима от пациентите си. Една от жертвите му свидетелства в процеса, че Вебер е използвал наркотици, за да го подчини преди сексуално посегателство.

Actualno.com

Етикети: