X
 
 

Хилъри Клинтън: Никой не харесва Бърни Сандърс

1287 2
Хилъри Клинтън: Никой не харесва Бърни Сандърс
Снимка: Getty Images/Guliver
Бившият държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън предприе оскърбителна атака срещу кандидатът за президент и неин демократичен съперник от изборите през 2016 година Бърни Сандърс, като заяви в документален филм, че „никой не го харесва“.

"Той беше в Конгреса години наред. Той имаше сенатор, който го подкрепя", казва 72-годишната Клинтън в сериал от четири части в стрийм сайта Hulu.

„Никой не го харесва, никой не иска да работи с него, той не е направил нищо. Той е политик, гонещ кариера“.

Самолет с Хилари Клинтън на борда кацна аварийно в Ню Йорк

Самолет с бившия държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън на борда, летящ от Ню Йорк до Вашингтон, беше принуден да се върне обратно и д...

"Всичко е просто балон и се чувствам толкова зле, че всмуква хората в него", добавя тя.

Сандърс, ляв сенатор от Върмонт, е сред лидерите в надпреварата за демократичен кандидат на изборите през ноември. Той заема второ място в националните проучвания след центриста Джо Байдън и пред сенатора от Масачузетс Елизабет Уорън, две седмици преди първия вот за номинации в Айова.

78-годишният Сандърс се изправи срещу Клинтън преди четири години в остра, месечна битка за номинация на партията. Клинтън спечели тази надпревара, но загуби от Тръмп през ноември.

На въпрос дали ще подкрепи Сандърс, ако този път той спечели номинацията, Клинтън отговори: "Все още не. Все още сме в много енергичен първичен сезон."

Тръмп призовава Хилари Клинтън да влезе в президентската надпревара

Президентът на САЩ Доналд Тръмп предизвика Хилари Клинтън да се присъедини към президентската надпревара в САЩ през 2020 г., при услови...

Уорън обвини Сандърс, че й е казал насаме през декември 2018 г., че той не вярва, че жена може да спечели президентски избори.

Сандърс отрича твърдението, но Клинтън каза, че коментарът е "част от негов модел".

„Ако беше еднократно, можете да кажете:„ Добре, добре “. Но той каза и за мен, че съм неквалифицирана“, припомня тя.

"Това е културата на мислене около него. Това е неговият лидерски екип. Това са неговите изявени привърженици. Това са безмилостните атаки срещу много негови конкуренти, особено жените", добавя тя. 

Actualno.com

Етикети:

  • Октомври 2 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
    Да подкрепим морално всички Анти/Сащ/ единици в Сащ. Те са тези дето ще им се падне честа да организират ХАОС И НАПРЕЖЕНИЕ В Щатските мегаполиси.
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Тая от собствен опит знае, че дъртите извратени лезбийки не харесват какъвто и да е мъж! Затова мъжлецето й се обличаше в женски рокли и си падаше по разни екземпляри с конски захапки - като наш'то ДС-катър Виктор шантонеления Стоянов!