Импийчмънт за Обама, ако започне война със Сирия

5080
Импийчмънт за Обама, ако започне война със Сирия
Конгресменът-републиканец Уолтър Джонс е внесъл в Палатата на представителите проекторезолюция с условие срещу президента

Конгресменът-републиканец Уолтър Джонс е внесъл в Палатата на представителите проекторезолюция, в която се казва, че ако президентът започне война без одобрението на конгреса е заплашен с импийчмън.

Текстът на документа е качен в сайта на Палатата. Както пояснява бившият конгресмен Том Танкредо, в публикацията си в WorldNetDaily, действията на Джонс са свързани с възможността Съединените щати да започнат военна операция в Сирия.

Външните министри на ЕС отхвърлиха военна намеса в Сирия

Външните министри на Европейския съюз отхвърлиха военната намеса в Сирия като изход за решаване на проблема. Те повториха призива си ...

Непосредствен повод за внасянето на резолюцията стана изказването на шефа на Пентагона Леон Панета, от което става ясно, че Обама няма да поиска разрешение от Конгреса, за да започне офанзивата срещу Сирия.

Припомняме, че няколко анонимни високопоставени източници от Капитолия потвърдиха, че администрацията на САЩ е започнала консултации със свои съюзници за атака на територията на Сирия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com