X
 
 

Пентагонът разполага със секретно видео на среща с НЛО

4669 2
Пентагонът разполага със секретно видео на среща с НЛО
Военноморските сили на САЩ заявиха, че Пентагонът разполага със секретно класифицирано видео на скандален инцидент с НЛО. Сюзън Гоф, говорител на Пентагона разкри информацията.

„Министерството на отбраната, по-специално ВМС на  САЩ, разполага с видеото. Както военноморските сили и моят кабинет заявиха по-рано, тъй като разследването продължава, няма да обсъждаме публично отделни доклади/наблюдения."

Мистериозно огнено кълбо падна в щата Орегон

Мистериозно огнено кълбо падна в щата Орегон, пише БГНЕС. Към момента не е ясно какъв точно е бил обекта, наблюдаван от местни жители.&...

„Все пак мога да ви кажа, че датата на видеоклипа е 14 ноември 2004 г. Не очакваме да бъде пуснато това видео “, каза Гоф, цитирана от БГНЕС.

Информацията се отнася до среща от 2004 г. между USS Nimitz и странни неидентифицирани обекти. Три видеоклипа с неизвестни въздушни срещи, направени от пилоти на ВМС, се появиха между 2017 и 2018 година.

През декември 2017 г. „Ню Йорк Таймс“ съобщи за видеоклип с въпросните пилоти от ВМС, прихванали летящ обект край брега на Сан Диего на 14 ноември 2004 г.

Експерт: Често за НЛО се вземат обекти с напълно естествен произход

Често пъти при нас пристигат съобщения за наблюдавани НЛО. Това каза в интервю за Агенция "Фокус" физикът Пенчо Маркишки от Института п...

Американският флот призна още през септември 2019 г., че изтеклите кадри, направени от пилоти, имащи радарно-визуална среща с неидентифицирани летящи обекти, са автентични. Въпреки че те все още не са идентифицирани, ВМС твърдят, че въздушните тела са навлезли в зоната на военните учения.

Изследователят Кристиан Ламбрайт пусна искане по Закона за свобода на информацията, отнасящо се за инцидента, в отговор на което ВМС признаха, че „са открили някои неща, които са класифицирани като „TOP SECRET“.

Прегледът на тези материали показва, че понастоящем са маркирани и класифицирани като TOP SECRET“ по изпълнителна заповед 13526, а органът за класификация е решил, че пускането на тези материали би причинило изключително сериозни щети на националната сигурност на Съединените щати “.

Бившият служител на Пентагона Луис Елизондо, който също е и човекът, помогнал да се направи видеоклипът на Военноморските сили публично достояние, заяви пред Мадърборд, че Пентагонът не винаги предоставя точна и пряка информация на обществеността.

Пентагонът все още разследва съобщения за НЛО

Говорител на Министерството на отбраната на САЩ заяви, че съществува секретна програма за идентифициране на въздушните заплахи ”к...

„Пентагонът има дълга история на предоставяне на неточна информация на американския народ“, каза Елизондо.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Явно Пентагона съвсем са му изтървали края. Щом секретните им документи се публикуват от actualno...
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Тия клипове се въртят по HISTORY от миналата година.
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари
ЛЮБОВЕН хороскоп за 27 - 31 януари

Овен Овните трябва да спрат да мечтаят за невъзможното, за принца на бял кон и за романтиката от филмите. Опитайте се да бъдете по-здраво стъпили...

Последно в Актуално