Тръмп поздрави протестиращи срещу неговата политика

1595
Тръмп поздрави протестиращи срещу неговата политика
Снимка: Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд Тръмп поздрави на голф игрището на курорта Trump Turnberry група британци, които протестират срещу неговата политика.

Стопанинът на Белия дом на два пъти поздрави демонстрантите: първият път размахвайки стика си за голф, а вторият – вдигайки ръка, докато управляваше колата за голф. Напълно доброжелателната реакция на Тръмп на действията на неговите опоненти беше заснета от мобилните телефони на самите протестиращи, които бяха обградени от сериозна полицейска охрана.

250 000 души излязоха в Лондон на протест срещу Тръмп

250 000 души са участвали в големия протест срещу Доналд Тръмп в Лондон. Заради шествията бяха затворени няколко централни улици. Отпус...

Демонстрациите срещу американския президент се провеждат на няколко места в Шотландия. Освен на Trump Turnberry, където Тръмп е заедно със своята съпруга Мелания, протести има и на голф игрището Trump International Golf Links, което също е негово. Там в момента е неговият син Ерик. В парка Мидоуз в Единбург се проведе така нареченият „карнавал на съпротивата“, в който участие са взели около 9000 души.

По-рано многохилядни протести се състояха в Лондон и Глазгоу. Тръмп е на работно посещение във Великобритания от четвъртък. Той вече разговаря с премиера Тереза Мей и получи аудиенция от британската кралица Елизабет Втора. В неделя вечерта американският президент планира да излети за Хелзинки, където му предстои ключова среща със силния човек на Европа – Владимир Путин.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com