X
 
 

Тръмп: Русия и Китай "се молят" Байдън да е президент на САЩ

8678 8
Тръмп: Русия и Китай "се молят" Байдън да е президент на САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver
Американският президент Доналд Тръмп заяви пред журналисти, че лидерите на Русия и Китай се молят демократът Джо Байдън да стане новият президент на САЩ.

„Байдън, който е слаб и неефективен. Президентът Си се смее на такива хора. И аз ще кажа: Президентите Си и Путин преди да заспят се молят Джо Байдън или някой като него да стане президент, за да могат да разкъсат страната ни.”, каза Тръмп, предаде БГНЕС., цитирайки РИА Новости.

Как президентите се измъкват от информация за физическото им здраве

На 11 юли по време на срещата с новия датски премиер Мете Фредериксен Ангела Меркел изслуша химна на страните седнала. Отклонението от ...

Той припомни, че е въвел мита върху китайските стоки, премахвайки дисбаланса в търговията с КНР и допринасяйки за развитието на американските компании, така че Пекин да не „ограбва” САЩ.

По-рано Тръмп заяви, че Вашингтон ще продължи търговските преговорите с Пекин няма да въвежда нови данъци върху китайските стоки на стойност 350 млрд. долара.

Последният кръг от американско-китайските търговски преговори приключи в средата на май без резултат, на фона на още едно увеличение на американските мита върху китайските стоки. Съединените щати повишиха митата от 10% на 25% на китайския внос на стойност около 200 млрд. долара. Американският президент също така разпореди започването на процеса на увеличаване на митата върху целия останал внос от Китай, който се оценява на около 300 милиарда долара. В отговор китайското министерство на финансите съобщи, че от 1 юни Пекин налага увеличени мита върху вноса на стоки от САЩ в размер на 60 млрд. долара.

Actualno.com

Етикети:

 • 4407305127 , валиден халат 4 4407305127 , валиден халат преди 7 месеца Профил на трол?
  къде ми е любимата тема Райно & Мария , Ромео и Джулиета , ДНК тест за бащинството ? Доналдо отказва ли такова нещо или даже Цитерих вече против разширената емиграция ? Какво казва ООН , УНКТАД , Ханс от CIA ?
 • Евлоги 22 - валиден 4.1 Евлоги 22 - валиден преди 7 месеца Профил на трол?
  Както валиден , така значимен : на американско-бритиш в ревод : VALI- MEN и SNATCI-MEN . Пет пара не струват , но важни , заради проблеми които генерират .
  : 0 !
 • Алмарисс-ВГ , Евлоги 22 3 Алмарисс-ВГ , Евлоги 22 преди 7 месеца Профил на трол?
  FACEBOOK плаща пет милиярда долара заради намесата в религиозната насоченост на английски избиратели при изборите последните . Скандал Аналгетикс-Кембридж . А на Германеца-Херманка-Херманкиния не си му се струва подозрително че "Цитерих" си е представителният FRONTRUNER за техните вътрешни държавни интереси - но какви вътрешни държавнически интереси след грандиозната сделка от 2016 ? Па виж още ›› к ли FACEBOOK ? Фоксвейген си избра като производствена база Мала-Азия . Защо ? Защото вместо Митсубиши на платформа SUV с кратък заден плафон ремарке , и Volkswagen да влиза в този пазар за двойна употреба мулти вехикли . А това вече е някъде другаде , извън обсег на Цитерих (Kanzler-BRD), но в обсег на Марк-петте милиярда от Facebook . Така че , управлението не е на Цитерих , а на Марк Five Milliard Dollar Man . Едни туристи от чужбина малтретират по обслужването , а те с деца и пълен багаж не могат да се ориентират , как да си подават не бюрократичното някоя оплакване , а как да се уредят собствен пристой , обикновено 2-3 седмици , без да се занимаят с мафията на всячески ивици , българскоми ? Недейте въобще да си мислим върху такова нечуто , невиждано : нали живеем тука в шестнадесетти век , едни боляри си разправят с еничари , едни такива спрямо едни онови други . А това си е положителна реклама , както за нашият дух (тройно варено плюс 200 грама нагоре), така за фоллюр (скачат в хотелите от 5-тия етаж заради спешно-неотложно гмуркане в едно-метровият басейн за японски пилета пред хотела) . Учудвам се , след снимките от удраният TWINTOWER в Ню Юрк , какъв ще е следващият , който скачва от високо ? Доналд , Цитерих , Марк ?
 • Цитерих и Алмарисс-Евлоги 22 3.1 Цитерих и Алмарисс-Евлоги 22 преди 7 месеца Профил на трол?
  Иван , Цветан както и Евгения . Приятен полет до Цитерих , Швейцария !На чешката аерогара ще си имате престои от 8 часа , така че носете си бутерброди , иначе скъпо там в дути-фри .
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Меня дремает на хуями кой ще е президент!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Меня тоже!А ма какво ще го правим тоя ОЛИГОФРЕН?Айде да му пребоядисаме косата - синя...много ще му гила в лудницата...
  : 1 !
 • 4407305127 , валиден 2.2 4407305127 , валиден преди 7 месеца Профил на трол?
  твоят Цветан с халат и джапонки !
  : 1 !
 • бълнуването на един ДЕБИЛ 1 бълнуването на един ДЕБИЛ преди 7 месеца Профил на трол?
  се "Молят"...??? Ха...ха...ха...И тоя е президент????