"За мен ще бъде чест": Дуейн Скалата e бил молен да се кандидатира за президент на САЩ

4539
"За мен ще бъде чест": Дуейн Скалата e бил молен да се кандидатира за президент на САЩ
Снимка: Getty Images/Guliver

Дуейн "Скалата" Джонсън разкрива, че миналата година няколко политически партии са се свързали с него, за да разберат дали ще се кандидатира за президент на САЩ, след като социологическо проучване показало, че 46% от американците биха подкрепили кампанията му.

Явявайки се като първи гост в новия подкаст на Тревър Ноа в Spotify "What Now?", актьорът и бивш борец от WWE заяви, че анкета от 2021 г., проведена сред 30 000 пълнолетни американци, е довела до това "партиите" да се свържат с него, за да го попитат дали се интересува от кандидатиране в края на 2022 г.

"Това беше интересна анкета и аз наистина бях развълнуван от нея", каза Джонсън. "Наистина бях разтърсен и за мен беше истинска чест. Ще споделя с вас тази малка част: в края на 2022 г. ме посетиха от партиите и ме попитаха дали ще се кандидатирам и дали мога да се кандидатирам за президент на САЩ".

"Беше голяма работа и дойде изневиделица", добави той. "Беше едно след друго и те споменаха това проучване, а също така и собствените си задълбочени изследвания, които доказват, че ако някога тръгна по този път [ще бъда истински претендент]. Всичко беше много сюрреалистично, защото това никога не е било моя цел. Целта ми никога не е била да бъда в политиката. Всъщност в политиката има много неща, които мразя".

Въпреки това Джонсън, който се описва като "центрист" и "политически независим" и публично подкрепи кампанията на президента на САЩ Джо Байдън през 2020 г., в миналото открито е споделял интереса си към кандидатурата. През 2016 г. той заяви пред GQ: "Не мога да отрека, че мисълта да бъда губернатор, мисълта да бъда президент, е примамлива". Година по-късно той заяви пред Variety, че президентската кампания през 2024 г. е "реалистично съображение".

Ситкомът му Young Rock дори се върти около кандидатурата му за президент на САЩ през 2032 г., като Джонсън играе бъдещото си аз, давайки интервюта за моменти от ранния си живот, които структурират всеки епизод.

В отговор на гореспоменатата анкета през 2021 г. Джонсън написа в Instagram: "Не мисля, че нашите бащи основатели някога са си представяли, че към техния клуб ще се присъедини плешив, татуиран, наполовина чернокож, наполовина самуан, който пие текила, кара пикап и носи потник - но ако това някога се случи, за мен ще бъде чест да служа на вас, хората".

ОЩЕ: Възмущение от восъчна фигура на Дуейн Джонсън, на която ѝ липсва супер важен детайл (СНИМКА)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Чили намалява работната седмица

Десетки загинаха при пожар в Бразилия

Мощно торнадо удари САЩ (ВИДЕО)

Байдън готов да се изправи на дебат срещу Доналд Тръмп

САЩ обявиха нов мащабен пакет военна помощ за Украйна, какво включва той?

САЩ заплашиха Си Дзинпин със санкции, ако продължи да подкрепя Русия

Мъск: Америка върви към изчезване

САЩ са унищожили два дрона на хутите

САЩ: Украйна може да използва новите оръжия, за да поразява цели в Крим

Украйна получава "до дни" помощ от САЩ: Ето кои доставки вече започнаха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка