Boulevard Voltaire: САЩ пратиха бежанците в Европа

17614
Boulevard Voltaire: САЩ пратиха бежанците в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

Както пише австрийското издание Info-Direkt, позовавайки се на изтекла информация от специалните служби, американците плащат на каналджиите, които превозват мигрантите в Европа през Средиземно море. Известно ни е, че тези каналджии, както и агентите на „арабската пролет“, са чудесно екипирани в техническо отношение и ползват подкрепата с Facebook, Twitter и Skype. Това пише Никола Бонал за френското издание „Boulevard Voltaire".

Нека припомним, че именно с помощта на НАТО започна войната в Либия, армията ѝ бе унищожена, Кадафи линчуван, в страната настъпи такъв хаос, че милиони хора започнаха да търсят спасение по нашите земи, продължава французинът. Под смешния предлог на Арабската революция бе организирана гражданска война в Сирия, която вече отне живота на милиони сирийци и принуди други милиони да бягат зад граница, добавя той.

В кои страни от ЕС постъпват най-много молби за убежище?

Германия е страната, в която постъпват най-много молби за убежище в целия Европейски съюз. 32,4% от всичките молби, подадени към страни...

Самите американци за 15 години убиха или депортираха 4 млн. афганистанци и няколко милиона иракчани. Всички тези бежанци трябва да отидат някъде. Т.е. да дойдат при нас, сигурен е Бонал.

Сещам се за организирания от американците по време на олимпиадата в Сочи преврат в Украйна с летящия над Киев дрон на CNN и тълпите, с пълни с долари джобове. Спомням си и появилите се от нищото снайперисти, които започнаха да стрелят по тълпата, за да я превърнат в жертва на „кървавия тиран“ (бел. ред. - бившият украински президент Виктор Янукович), пише още в брутален тон Бонел.

От времето на Уилсън (бел. ред. - Удроу Уилсън, американският президент, по чиято идея възниква предшественика на ООН) Америка, без да спре, организира вмешателства, опирайки се на агресивната си роля на месия и резервната валута. Това се вижда прекрасно на фона на падането на златото, срива на суровините и енергоносителите, което по никакъв начин не се отрази на долара и борсите, коментира Бонел.

Засега остава само с възхищение да призная, че на американските фокусници, както и преди, им се удава да излязат сухи от водата, макар че производството им е осем пъти по-малко от китайското, допълва в своята статия френският журналист.

Еврокомисията призова Турция да контролира потока от мигранти към ЕС

Европейската комисия е призовала Турция да контролира потока от мигранти към страните от ЕС. Европейският комисар по миграцията Дими...

Преди година Обама упрекна Русия в това, че не е достатъчно привлекателна да имигрантите. Какъв ужас! Самите САЩ от 2000 година са пуснали на територията си 20 млн. души.

Организирайки хаос в Африка и нахлуване в Европа с помощта на верните си политиканти като Ренци, Оланд и Меркел, американците прилагат на практика неомакиавелистките принципи на Лео Щраус. Тези нереализирани троцкисти искат да управляват с помощта на хаоса в страните, лишени от хорска и историческа реалност, които превръщат в бази, пустинни земи и центрове за приемане на бежанци, завършва Бонел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Анализи и коментари