Абитуриенти в Асенвград излязоха с тениски с надпис "Един за всички, всички за Мишо"

26889
Абитуриенти в Асенвград излязоха с тениски с надпис "Един за всички, всички за Мишо"

Тениски с надпис „Един за всчики, всички за Мишо“ покриха официалните облекла на завършващите 12 клас ученици от СОУ „Свети Свети Кирил и Методий“ в Асеновград.

В деня на своето изпращане в двора на учебното заведение зрелостниците обявиха пред гостите и своите съученици началото на благотворителна кампания за малкия асеновградчанин, страдащ от Детска церебрална парализа и имащ нужда от средства за лечение.

Асеновградчанка доказа - няма граници, когато искаш да помогнеш на сираци

Доброволци от Асеновград изпращат помощи на сираци от сиропиталище „Керас“ в град Казо, Уганда, Африка, информира кореспонд...

Идеята, която реализираха 12-токласниците от училището, бе вместо да се купуват цветя и букети за преподаватели, парите, предвидени за това, да бъдат събрани и дарени на Мишо Кашидов.

Благотворителната кампания на завършващите започна в двора на учебното заведение и продължи на официалното им вечерно тържество в асеновградски ресторант. Точната сума, която е събрана, обаче, все още не е ясна.

В инициативата се включиха и ученици от 11 клас на същото училище. Те дариха над 200 лева.

Тържественото изпращане на випуск 2015 г. на СОУ „Свети Свети Кирил и Методий” в Асновград бе един малък празник и за Мишо. „Лечението на детето ще е дълго и бавно, но след двата проведени курса в Китай има видимо подобрение“, сподели майката Светла Кашидова. Тя допълни, че е изключително горда и щастлива от факта, че в Асеновград живеят толкова млади хора с добри сърца. Третият курс на лечение в Китай на Мишо започва в началото на юни тази година и ще продължи шест месеца.

В Асеновград почва ремонт на една от основните улици

Ремонтът на една от главните пътни артерии в Асеновград - "Шести януари", стартира този понеделник (18 май), предаде кореспондентът на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com