До ден изтича срокът за заявления за медицински сестри и фелдшери в Асеновград по проект

2811
До ден изтича срокът за заявления за медицински сестри и фелдшери в Асеновград по проект
Снимка: Actualno.com

Конкурс за медицински сестри и фелдшери обяви Община Асеновград. Подборът ще бъде извършен в изпълнение на дейностите по проект „Нови възможности за грижа”, съобщава кореспондентът на Actualno.com в града.

За целта Община Асеновград стартира процедура за кандидатстване на медицински специалисти и осигуряване на достъп до здравни услуги на потребители на услугата „Личен асистент”. Кандидатите трябва да са специалисти с професионална квалификация „Медицинска сестра” или „Медицински фелдшер”.

Половин милион туристи са посетили община Асеновград през 2015 г.

Половин милион туристи са посетили туристическите обекти, намиращи се на територията на община Асеновград, през цялата 2015 г. Това съо...

Срокът за приемане на заявления е в рамките на три работни дни. Конкурсът бе обявен в петък /22.01.16 г./, а последният ден за кандидатстване е утре, 26.01.16 г., включително.

Образецът на заявленията може да бъде изтеглен от интернет сайта на Община Асеновград. Подаването се извършва в службата „Домашен социален патронаж”, намиращ се на булевард „България” №25. Одобрените кандидати могат да бъдат назначени посредством трудов или граждански договор за месец февруари 2016 г.

Освен за медицински служители, вакантни длъжности бяха обявени и за военнослужещи. Документи се приемат в срок до 19.02.16 г. в офиса за военен отчет, намиращ се в стая №210 в сградата на Община Асеновград, както и на телефон 0331 631 44. Свободните позиции за военнослужещи са разпределни, както следва: за град Карлово - 140 броя; за Казанлък – 80 броя; за Стара Загора – 130 броя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com