X
 
 

Арестуваха българи за източване на банкомати на остров Бали

4515 6
Арестуваха българи за източване на банкомати на остров Бали
Снимка: thinkstock
Четирима българи са задържани за кражба на данни от банкомати и източване на пари от банковите сметки на жертвите си на индонезийския о-в Бали, съобщава БНР.

Арестуваните са идентифицирани като Калоян Спасов (38 г.), Любомир Богданов (33 г.), Николай Динев (39 г.) и Валентин Галчев (31 г.).

Българи източили 5 500 $ от сметки на туристи на о. Бали, чрез измама

Индонезийските власти разкриха дейността на българска престъпна групировка, която източвала банкомати на остров Бали. Арестувани по слу...

Местната полиция съобщава, че по време на задържането българите тъкмо са теглели пари от банкомат. Конфискувана е сума в размер на 141 долара.

Заподозрените са слагали скрита камера в банкомати, за да запише ПИН кодовете. Слагали са и фалшива клавиатура върху истинската.

Заплашени са от над 5-годишни присъди затвор. Според органите на реда е възможно четиримата да са свързани с предишен арест.

По-рано тази година полицията задържа други петима българи на остров Бали за сходно престъпление. "Те са от един и същи синдикат. Разследването продължава", съобщават местните власти.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Въс.... Българче да се наричам първа радост е за мене.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Боже пак ли българин, имали място кадето да не сме усрали някой лайно.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Доколкото ми е известно, в Индонезия говорят на индонезийски език а не на испански. А на остров Бали пък, говорят на балийски, който е съвсем, съвсем различен от индонезийския, хеле пък с испанския няма грам общо! Тогава от какъв зор на снимката е изобразен банкомат с надписи на испански???
 • Анонимен 2 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Децата на демокрацията..
 • Анонимен 1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  *баси тварите честно - как позорят името на държавата, толкова надалече...
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 9 месеца Профил на трол?
  Баси, нямаше ли по-далечен остров където да точат банкомати? Ама май няма кътче на планетата където българи не са ни посрамили? Даже в Нова Зеландия оня лудия дето изби сума ти хора, използвал националистични призиви на български. Не се сещам по-далечно място където да не се е прочул българинът. Може би на Антарктида още няма източен банкомат? Но не е късно...
  : 0 !