Покани лукса в дома си

11614
Покани лукса в дома си
Снимка: GlassBox

Футуристична, разчупена и различна - това би описало банята на новото време. Ограниченията относно стил и цвят вече са в миналото, а пред клиентите е поставен дълъг списък от задачи за решение в няколко квадратни метра.

Искаш да поканиш лукса в дома си – избери GLASSBOX!

Фирма GLASSBOX е специализирана в изработката на стъклени паравани, душ кабини, огледала и мебели за баня по индивидуална поръчка.  Най-новото им начинание в палитрата от дейности е изработката на интериорно остъкляване за дома и офиса. Те са млади, енергични, вдъхновени и целеустремени. Обичат да им е трудно – да експерементират, да откриват новото и различното, вглеждайки се в детайлите. Предизвикателствата в работата не са им чужди. Именно за това когато другите отказват проекти и вдигат ръце, екипът на GLASS BOX се захваща за работа!

„Стъклените кутии“, както обикновено наричат душ кабините, са тяхна запазена марка.  За избора на правилния модел душ параван или кабина, Ви  е необходима професионална консултация със специалисти, които знаят, могат и ще ви ориентират най-точно.

Хубавата душ кабина не е нужно да бъде най-скъпата или най-голямата, за да  донесе уют и комфорт в дома ви. Тя трябва да бъде функционална, практична, лесна за почистване, с изчистена и семпла визия.

Душ кабините, стъклените паравани и елементи, предлагани от GLASSBOX се изработват по индивидуална поръчка, изцяло съобразени с размерите и спецификата на конкретното помещение.  Абсолютния фаворит  за 2020 година е параванът тип „ Хармоника“, който може да бъде изпълнен в различни комбинации, спрямо изискванията на клиента.

 

Последната новост при душ кабините на GLASSBOX  е кабина с релсово плъзгане, скрити ролки и опция за плавно отваряне и затваряне. Това е механизъм , който трудно може да бъде описан с думи, определено трябва да бъде видян и най-вече тестван. Посетете шоурума на GLASSBOX в град Бургас, за да видите мострата на живо, както и да се запознаете с широката гама от предложения за вид на стъкло и обков.

За почти 10 години, GLASSBOX успяват да обогатят дейността си с изработка на огледала с LED осветление, мебели за баня по размер и модел на клиента, плотове от естествен и технически камък. В последната година, екипът на компанията разшири своя кръгозор и освен всичко, споменато дотук, се специализира в изработката на  интериорното и екстериорно остъкляване за домове, офиси и хотели. Това включва всички типове стъклени преградни стени, стъклени парапети и орнаменти. За повече информация относно продуктите и услугите, които предлагат, не се колебайте да се свържете с тях!

А сега нека ви запознаем нагледно с тяхната работа. Представяме ви малка част от реализираните им проекти:

 

До 15.12.2020г.  може да се възползвате от НАМАЛЕНИЕ 10% отстъпка при поръчка на душ кабини, интериорни остъклявания и огледала от GLASSBOX.

Всички ПРОМО артикули се изработват изцяло по индивидуални размери, предоставени от клиента. Отстъпката ще бъде начислена след калкулация на крайната цена. Свържете се с екипа на GLASSBOX за повече детайли и информация.

За поръчки и запитвания:

Гр. Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бл. 57, вх. 11 , партер

Тел: 056/ 70 19 24

GSM: 0893 699 466

FB: Glass Box – душ кабини, паравани, огледала по поръчка

Поръчки , доставка и монтаж за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com