X
 
 

Гадателка подсказвала на Груевски как да управлява

1649 1
Гадателка подсказвала на Груевски как да управлява
В Македония се появи пореден, нов запис на телефонен разговор, този път хумористичен.

На него са записани бившият премиер на страната Никола Груевски, който в момента е в Унгария, но се издирва от властите в Скопие за престъпления по време на своя мандат, и жена, която се представя за гадателка. Със сигурност записът не е част от така наречените "бомби", които разбуниха македонското общество през 2015 г. и в крайна сметка свалиха Груевски от поста му.

Груевски е избягал от Македония в багажник на кола, твърди Заев

Бившият македонски премиер Никола Груевски е избягал от страната скрит в багажник. Това твърди настоящият министър-председател Зоран За...

От разговора става ясно, че гадателката дава "безценни" съвети на Груевски как да управлява страната. Тя го съветва да избягва да взема решение на 20 май, защото тогава има слънчево затъмнение. Този ориентир дава основание да се заключи, че се отнася за 20 май 2012 година.

Като един истински оракул, "пророчицата" съветва Груевски за договарянето на инвестиции, за разкриването на прочутото убийство край Смилевското езеро и др. От разговора се разбира, че от нейните услуги са се ползвали и братя Миялкови, близки роднини на Груевски. Единият от тях - Сашо, ръководеше службите за сигурност в страната, като фактически осигуряваше безметежното управление на вече сваления премиер.

Какво е последното развитие около сагата с Груевски - вижте в този материал!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално