Сашо Везенков: Не се виждам като треньор, няма я тежестта

33324
Сашо Везенков: Не се виждам като треньор, няма я тежестта

Изпълнителният директор и старши треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков се разочарова от треньорския занаят след като загуби титлата с 69:81 от "Левски". Ако беше спечелил поредната, пак щеше да е недоволен от треньорството, защото то не е за всеки. Талантливият му син Александър Везенков, също изпита неволите и нервите на занаята, при това преждевременно. Даровитият баскетболист бе седнал зад гърба на баща си - Сашо и видимо изживяваше напрежението и безсилието от скамейката.

"Без защита не става. Няма как да ни вкарат 50 точки и да ги догонваме. Може би играчите ни нямат класа, както други години. Направихме панаира в третия мач някой спечели, друг загуби. Няма човек, който да иска повече от мен титлата. В последните два мача момчетата не бяха на нивото, на което трябваше да са. Ще говоря с президента. Сигурно ще има доста промени, но и на хората им омръзна от Сашо Везенков – 12 години. Аз не си виждам мястото, като треньор или близо до отбора. Виждам го като..., ще говоря с президента.

Тити Папазов: Тази победа е за Рачо, който ни гледа отгоре

Тити Папазов посвети дванадесетата шампионска титла на "Левски" на починалият журналист Рачо Колев. "Искам да честитя победата и я посв...

Няма шанс, миналата година го бях казал и тази така се получи пак. Много грешки направих, за които и аз съм виновен, основно за треньорите. Да си намери Лукойл един треньор, който да отговаря на класата и да върши работата. Не може да се преплитат функциите с мениджъра. Като станеш треньор зависиш от играчите, аз колко компромиси съм направил. Не е тежеста, която трябва да има", каза пред news7 Сашо Везенков.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com