2 милиона лева трябват на ЦСКА за лиценз, Левски също щял да става АД

11793
2 милиона лева трябват на ЦСКА за лиценз, Левски също щял да става АД
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров говори за вечното дерби с Левски, за бъдещето на ЦСКА и за акциите, които ще бъдат пуснати в обръщение по-късно този месец.

"Не знам къде са празнували футболистите. Това е въпрос на спортно-техническото ръководство. При всички положения са пуснали отбора да празнува заслужената победа.

Може би за Галчев по мое мнение бяха заслужени проблемите, но със същия аршин трябваше да се отсъди втори жълт картон и на Туре. Не прави чест на футболистите на Левски, когато виждат, че губят един двубой, вместо с чест да отидат и да поздравят противника, да тръгват на провокации.

За съжаление, вече за втори мач Владимир Гаджев провокира наши състезатели. Не му прави чест, той е национал, който трябва да бъде пример за всички. Знаем какви са критериите и особеното мнение на ФИФА по този въпрос за расизма, това е недопустимо за футболисти, които се смята, че са елитни, които са национали. Какво ще стане с Гаджев, ако отиде в някой чужд отбор? Пожелавам му да расте в кариерата и някъде в чуждия отбор започне да му казват обидни думи?

Нямаше нахлуване на фенове в ложата. Просто от по-долните редове започнаха да скандират и да мятат някакви предмети. Нормално, това ни се е случвало почти на всеки стадион. Първоначално бе срещу мен, а след това срещу цялата ложа. С нищо не съм провокирал.

Дали ще дадем 4-5 хиляди лева за седалки не е главният въпрос. Нашата агитка беше провокирана заради решенията на съдията.

За всички отбори в България може да е притеснителен срокът за лиценза. Убеден съм, че и Левски ще стане акционерно дружество, защото това е бъдещето.

За купата надиграхме Левски категорично, но в крайна сметка те продължиха напред. Райс Мболи не трябваше да си изпуска нервите, но Туре го провокира.

Номиналът на акциите няма нищо с цената, на която се продават. ЦСКА реши да ги пусне с 3 лв. Реално около 19-20 март ще стартира продажбата. Повечето банки са посредници. Би трябвало всеки човек да може да си купи акции във всеки клон. Общо 3 млн. ще бъдат акциите. Няма как по законен начин да не влязат в ЦСКА. В момента имаме около 30 акционера, които могат да си правят каквото искат. Около 90 % са в "Лира инвестмънт", другите са в по-малки акционери.

Аз имам 50 хиляди акции, те са ми дадени от "Лира инвестмънт". Александър Томов има 198 хиляди. Не сме се капсулирали и не искаме само ние да управляваме ЦСКА. Кирил Домусчиев няма право да притежава акции от два клуба. Това е конфликт на интереси.

Имаме договор с "ЦСКА-Завинаги", всичко, което е трябвало да извършим ние, сме го направили. Чезари е депозирал писмо, че иска да бъде освободен от Управителния съвет.

По-малко от 2 млн. лв. са ни спешните плащания. Когато ги покрием, ще ви кажа.", заяви Тодоров пред btv.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com