Берое с поредна победа във втората седмица

10091
Берое с поредна победа във втората седмица
Снимка: Официален сайт на Берое

Съставът на Берое се наложи с 2:1 над изпадащия от елита тим на „Пирин“ в двубой от 39-и кръг на „А“ група, игран днес в Гоце Делчев. Попаденията в срещата бяха дело на Виктор Шишков на два пъти за „Берое“ и Костадин Башов за домакините, а двубоят се игра при силен вятър, възпрепятстващ нормалното протичане на срещата.

Резултатът бе открит В 41-ата минута. Владимир Зафиров намери с чудесен диагонален пас Георги Динков, който центрира в наказателното поле, но кълбото бе изчистено. То попадна в Стефан Спировски, който нанесе удар, а Виктор Шишков донасочи топката във вратата с удар от границата на малкия пена

В 55-ата минута „беройци“ успяха да удвоят резултата. Салим Керкар центрира от ъглов удар в наказателното поле, където Абди Абдиков увисна и кълбото попадна във Виктор Шишков, който от малкия пеналт се разписа за втори път във вратата на бившия си тим – 0:2.

Домакините стигнаха до своя гол в 70-ата минута когато Костадин Башов открадна пред Мунин, навлезе в наказателното поле и стреля по диагонал, пращайки топката в мрежата за 1:2.

След тази пета поредна победа „беройци“ продължават да оглавяват подреждането във втората седмица с актив от 67 точки, а в следващия кръг приемат „Нефтохимик“ в последна среща за сезона.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ