Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА се пазари за нападател от Първа лига

17 април 2024, 11:24 часа • 2860 прочитания

Ръководството на българския футболен гранд ЦСКА се пазари за цената на нападателя на Ботев Пловдив Самуел Акере, пише "Тема Спорт". От известно време се знае, че "червените" имат апетити към футболиста на "канарчетата", но не са съгласни с поставената от Ботев трансферна цена.

ЦСКА иска да привлече нападател на Ботев Пловдив

В последните седмици представители на ЦСКА са се свързали с Ботев, за да обсъдят възможността за сделка през идния летен трансферен прозорец. "Червените" обаче са опитали да смъкнат цената на футболиста с аргумент, че се намира в слаба моментна форма. 

Самуел Акере

"Червените" настояват да платят по-малка сума

Това не се е харесало на ръководството на Ботев, което е категорично, че може да вземе повече пари за Акере от чуждестранен клуб през лятото. Интересът на ЦСКА към нападателя остава и "червените" ще продължат с опитите си да го привлекат, но на "правилната" цена.

Специализираният портал "Transfermarkt" оценява Самуел Акере на 600 000 евро. Той може да блесне за Ботев тъкмо срещу ЦСКА тази вечер, когато двата тима ще премерят сили в първи мач от полуфиналите за Купата на България. Ето кога и къде ще дават ЦСКА - Ботев по ТВ!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес