Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА - Ботев Пловдив: Кога и къде да гледаме 1/2-финала за Купата на България?

17 април 2024, 10:08 часа • 7829 прочитания

Отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив излизат тази вечер един срещу друг в първи мач от 1/2-финалите на Купата на България. Първият двубой между двата тима ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски" в София, а реваншът е на 1 май на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

ЦСКА - Ботев Пловдив: ТВ и начален час

ЦСКА загуби шансове за титлата в Първа лига и сега се надява на триумф за Купата. Тимът е с нов треньор - Стамен Белчев, който замени на поста Нестор Ел Маестро след неубедителните резултати на отбора. С треньорската смяна ЦСКА се надява на импулс в играта на отбора.

ЦСКА - Ботев Пловдив

В колко часа започва мачът на стадион "Васил Левски"

Точно преди месец ЦСКА разби Ботев Пловдив с 4:0 като домакин. Сега "червените" отново ще се надяват на убедителна победа, която да им даде комфортна преднина преди реванша на "Колежа". Днешният двубой на стадион "Васил Левски" започва в 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи полуфинала за Купата на България

Полуфиналът за Купата между ЦСКА и Ботев ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчва мача, е Diema Sport. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то можете да проследите ЦСКА - Ботев Пловдив НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес