Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА вдигна на крака две от звездите си за дербито с Левски

02 април 2024, 11:36 часа • 1665 прочитания

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи отлични новини преди предстоящото Вечно дерби с Левски в неделя, 7 април. Специалистът ще може да разчита на две от звездите си в срещата – Тобиас Хайнц и Марселино Кареасо. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Хайнц и Кареасо ще са готови за Вечното дерби

Както е известно, Тобиас Хайнц получи контузия по време на мача с ЦСКА 1948 в средата на март, като се оказа, че той е с увредени връзки на глезена. Той обаче вече е напълно възстановен и тренира наравно със съотборниците си.

Марселино Кареасо пък имаше проблеми по време на двубоя с Локомотив София през уикенда. Колумбийският полузащитник също вече е здрав и тренира. Все още не е ясно дали Хайнц и Кареасо ще вземат участие в предстоящия мач с Локомотив Пловдив утре, но ще са на линия за дербито с Левски.

Тобиас Хайнц Марселино Кареасо Улаус Скаршем

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА започна най-важния си мач, ред е на Левски

Матей и Турицов най-вероятно ще пропуснат срещата

Нестор Ел Маестро обаче почти сигурно няма да може да разчита на Юрген Матей и Иван Турицов в мача срещу Левски. Двамата страдат от различни травми и все още не е ясно кога ще подновят тренировки. Аут от дербито със „сините“ е и полузащитника Амос Юга, който получи деветия си жълт картон от началото на сезона и получи наказание от лишаване от състезателни права за две срещи.

Вчера пък стана ясно, че основен защитник на Локомотив Пловдив ще пропусне мача с ЦСКА утре.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес