Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Иванов: Промените ще стават бавно и полека, свършихме много работа за 2 месеца (ВИДЕО)

11 юни 2024, 16:12 часа • 1055 прочитания

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов взе участие в пресконференцията след заседанието на Изпълнителния комитет на родната централа. Ръководителят обяви, че промените ще стават бавно и полека. Според него за 2 месеца новото управление е свършило много работа.

Картите на Иванов са отворени, за 2 месеца няма как всичко да се оправи

„Имаме намерение да се събираме поне веднъж в месеца и да комуникираме с медиите. Аз в момента, в който станах президент казах, че картите ми са отворени на масата и всички ще бъдат информирани за процесите. Работим, за да подобрим футболната среда. Който смята, че за 2 месеца ще направи промени, няма как. Промените ще стават бавно и полека, за да започнат хората да свикват с тях. Искаме да работим в синхрон с клубовете, защото те са наши партньори“, заяви Иванов.

ОЩЕ: Официално: Първа лига ще има нов формат, ясен е календарът за следващия сезон (ВИДЕО)

"Лъвовете" са в правилна посока

„Илиан Илиев и екипът му работят добре. Самите резултати показват работата на треньора. Който обещава спортни резултати, или лъже, или не разбира от футбол. Ние се надяваме да спечелим Лигата на нации, а дали ще стане, надяваме се и ще видим. Ще направим всичко възможно да станем първи в групата си, но това не мога да го гарантирам предварително. Вървим в правилна посока“, коментира той.

Георги Иванов помоли за време

„Много работа има, но и много неща свършихме за тези 2 месеца. Първото бе първенствата да завършват по най-добрия начин. Искаме да има добра основа и от сега да започнем да надграждаме. Моля ви всички да ни дадете време, за да изпълним плановете си. Всички искаме да стане от днес за утре, но не става така“, завърши президентът на БФС.

ОЩЕ: Георги Иванов каза колко струва ВАР и отсече: И аз искам 100 милиона от ТВ права

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес