Италианци пожелаха сърбин от ЦСКА

12070
Италианци пожелаха сърбин от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Литекс

Полузащитникът на ЦСКА Иван Маркович е следен от Киево и Емполи, съобщава bTV. 19-годишният сърбин, който е приятната изненада в Борисовата градина, вече успял да привлече внимание към себе си, въпреки че има едва 4 мача с "червената" фланелка.

Представители на въпросните клубове все още не са гледали на живо изявите на Маркович, но останали доволни от видяното на кадрите, които са изгледали.

Връзката на Апенините е мениджърът на Маркович - Мариано Бизари, който доведе в ЦСКА Фабрицио Грило, Джузепе Акуаро и Елиот Гранден.

Договорът на Иван с "червените" е до края на 2015 г., а евентуални преговори между заинтересованите страни ще има най-рано през лятото, ако халфът продължи с добрата си игра.

Според източници от "армейския" клуб обаче при евентуален трансфер в Борисовата градина няма да получат цялата сума по сделката заради договорка с агента на сърбина, който все още има да получава пари от "червените".

Сагата между Бизари и ЦСКА се точи близо 4 години, след като бившите собственици от "Титан" отказваха да му изплатят близо 110 000 евро, дължими по трансфери на футболисти.

Не е изключено в Италия Маркович да се събере отново с брат си Ваня, който играе в Корона (Киелце). Двамата близнаци се разделят за пръв път, откакто играят футбол, като преди месец дори излязоха с еднакви фланелки под екипите си, за да засвидетелстват близостта си, макар и от разстояние.

Още от най-актуалните новини от спорта, можете да намерите ТУК.

ЦСКА официално призна провала с акциите

ПФК ЦСКА потвърди официално, че срокът за публичното предлагане на акции е удължен до 19 май."На основание чл.84, ал.1 ЗППЦК и т.28.1....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ