Капитанът на Лудогорец: Не знам дали да се радвам или да съжалявам

2719
Капитанът на Лудогорец: Не знам дали да се радвам или да съжалявам
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков беше поредният футболист на шампионите, който остана със смесени чувства от равенството 1:1 срещу Базел в първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига.

Българският национал сподели, че е твърде рано да се правят оценки, но подчерта, че "кръстоносците" са вкарали гол без да създадат добро положение за такъв.

Този Лудогорец е дори по-добър от онзи

Аз съм фен на Локомотив Пловдив. Но това не е толкова важно. Истината е, че гледам и следя български футбол от много години и въпреки ч...

"Мачът много скоро приключи, все още не мога да преценя дали да се радвам, или съжалявам. Бяхме близо до победата. Вкараха ни гол почти от нищото. Все пак точката на този стадион не е никак малко. Не мисля, че сме изненадали Базел. Добре се познаваме двата състава. Вероятно равенството е най-логичният резултат, макар че имахме шансове и да победим”, сподели след срещата Дяков.

Всички резултати в Шампионска лига

“Радващо е, че Лудогорец успява да се противопостави на отбори над средно европейско ниво. Ние сме едно цяло, помагаме си и това ни носи успех. Честно казано, не мисля, че сме психически освободени от факта, че сме в групите на Шампионската лига, тъй като ние имаме нови, по-големи цели. Няма как да има отпускане в редиците ни. Всеки иска да постигнем големи неща срещу тези съперници. Истината е, че ние с Базел ще се борим за третото място. Място по-напред ще бъде нещо феноменално за нас", сподели още Дяков.

Всичко най-интересно от света на спорта четете в Sportlive.bg!

Ясни са премиите на Лудогорец, обещани от Домусчиев в Шампионска лига

В Лудогорец вече са наясно какви ще са премиите за груповата фаза на Шампионска лига.  Както е известно, Лудогорец започва биткат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ