Коко Динев обеща на феновете да задържи Камбуров в Локо

12236
Коко Динев обеща на феновете да задържи Камбуров в Локо
Снимка: БГНЕС

Босът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев е имал среща с привържениците на отбора, които го подкрепят. Както е известно, голяма част от запалянковците на "смърфовете" не желаят повече Динев да ръководи клуба и настояват за неговото напускане. Има обаче друга част, която пък събира подписи в негова подкрепа, а начело на тази група е Мартин Вълков–Умброто. В неделя той и негови съмишленици са провели среща с боса на тима, който е обещал изцяло нова схема за финансиране, модерен стадион и оставане на Мартин Камбуров на "Лаута".

"На срещата присъстваха около 100 човека. Константин Динев беше в компанията на Деян Станев и човек от Англия, който е специалист в спортния мениджмънт, като в 35-годишната си кариера най-дълго се е задържал в Тотнъм, разказа Умброто пред "Пловдив Дерби". - От страна на феновете не дойдоха някои хора, които очаквах да видя, но пък за сметка на това присъстваха такива, които не очаквах да дойдат. Предадохме на г-н Динев подписите, които събрахме в негова подкрепа. Не остана време да ги броим и не мога да ви кажа точната им бройка. Динев заяви, че все още не е решил дали ще остане в клуба, но пък за сметка на това разкри интересни планове, които прави за бъдещето на Локомотив. Той смята да направи изцяло нова структура в клуба и той да започне да се самоиздържа и да няма нужда от конкретен собственик. Динев разкри, че вече са водени преговори за спонсорство с мобилен оператор, чуждестранна банка и мощна строителна фирма с опит в изграждането на спортни обекти и стадиони. Според плана му Локомотив ще разполага с изцяло нов стадион до 3-4 години. Фенове поискаха от него да направи всичко възможно да задържи Мартин Камбуров на Лаута, а той от своя страна обеща да стори всичко възможно да сбъдне желанието им. Динев заяви още, че му е писнало от лъжци и крадци и че в ръководството на клуба ще има тотална чистка, като единствено Мето Стойнев и Деян Станев за момента не попадат в нея. Той раздаде телефона си на всички присъстващи и им заяви, че иска да му звънят, за да го съветват и да му дават добри идеи за развитието на клуба. Динев разкри още, че е разбрал с учудване, че целият комплекс Лаута е отдаден под наем на волейболния Локомотив, а не на футболния клуб и че момента се води разследване в тази посока".

Сашо Станков "засега остава" в Локо (Пд)

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков "засега остава" в отбора. "Имах продължителен разговор с шефа на клуба Константин Динев....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com