Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лаконичен, но хаплив: Дерменджиев с коментар за стила на Берое (ВИДЕО)

26 февруари 2024, 21:09 часа • 3818 прочитания

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде своето мнение след успеха на "орлите" при визитата си на Берое в двубой от 22-рия кръг на Първа лига. Специалистът коментира стила на съперника, като се изказа лаконично, но "жегна" заралии. Наставникът на "зелените" остана доволен от възпитаниците си.

Берое искали да правят някакъв си резултат

„Аз съм доволен от мача. Видяхте за какво става въпрос. Един отбор, който беше прибран в своята половина и искаше да прави някакъв резултат техен си. Ние се справихме добре. Поздравих момчетата. Искам отборът да бъде по-креативен срещу такива съперници, които играят дълбоко в своето поле“, заяви Дерменджиев след победата на Лудогорец над Берое.

ПРЕДИ ДНИ: Коня изяде "орлите" пред Бойко Борисов: Лудогорец е аут от Европа (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Ще има ли нови в Лудогорец?

„Има умора, но имахме достатъчно време да се възстановим за този мач. Ние играем всеки мач за победа. Интересува ни и Купата, интересува ни и първенството. Ще подходим равномерно. Ако има нови лица, ще ги разберете“, каза още треньорът на Лудогорец. В последните дни се появи информация, че разградчани отново поглеждат към Бразилия, набелязали са защитник и халф (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес