Мартин Петров: Никога няма да забравя от къде съм тръгнал за големия футбол

19135
Мартин Петров: Никога няма да забравя от къде съм тръгнал за големия футбол

Един от най-успешните български футболисти в последното десетилетие Мартин Петров изказа своята подкрепа към футболния тим на Ботев Враца, от който тръгна за големия футбол. Бързоногото крило дори тренира с отбора в сряда вечерта.

Стойчо иска Мартин Петров за още един сезон

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е предложил на Мартин Петров да остане в клуба поне за още една година, твърди "Тема Спорт". Двамата ...

„Дошъл съм на стадион „Христо Ботев”, защото никога няма да забравя, че съм тръгнал оттук за големия футбол. Винаги ще подкрепям Ботев, защото съм част от този клуб“ - категоричен бе Мартин Петров.

Мартин Петров отправи призив към футболните хора във Враца да застанат зад Ботев:

"Чувам напоследък се явяват някакви фактори, които пречат на ръководството. Това трябва да спре, защото изпълнителният директор Валери Цветанов дава всичко, дори здравето си, за да го има този клуб. Призовавам истинските фенове на отбора да го подкрепят. Ботев няма нужда от псевдопривърженици, а от любов! Може да са 5, може да са 10 човека на стадиона, но да идват само онези, които обичат клуба, а не онези, които търсят скандалите...”

Мартин Петров се разделя с ЦСКА с вечеря

Мартин Петров е решил да се раздели със съотборниците си от ЦСКА със стил. Бившата звезда на националния отбор, който игра последния си...


Мартин Петров заяви, че не се притеснява за бъдещето на втородивизионния клуб, защото забелязва, че хората в него полагат усилия в правилна насока:

„Пожелавам на Ботев много хубави моменти, вярвам, че този подмладен състав ще успее там, за където е тръгнал. Който може, нека помага, защото времената са много трудни. Тези момчета, които са тук, и треньорът Викторио Павлов, имат нужда от увереност. А тя може да дойде от трибуните, където трябва да дойдат всички, които обичат Ботев Враца!”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ