М'Боли чака по-добра оферта от тази на Филаделфия Юниън

8873
М'Боли чака по-добра оферта от тази на Филаделфия Юниън

Вратарят на ЦСКА Райс М’Боли е все по-близо дo трансфер в чужбина. Вчера авторитетното френско издание "Франс футбол" сьобщи, че за стража на "армейците" и алжирския национален отбор е изпратена оферта от американския Филаделфия Юниън. Тимьт обаче не е сред най-силните в местната Мейджьр Лийг Сокьр и възможността М’Боли да избере това предложение е малка.

Към него интерес проявяват и четири английски клуба - новакът в елита Лестър и втородивизионните Шефилд Уензди, КПР и Блекпул. Такъв има и от страна на гранда Порто, пише "Тема Спорт".

М'Боли тънел в лукс, докато съотборниците му в ЦСКА мизерстват

Единственият представител на българския футбол на мондиала Райс М'Боли е тънел в лукс, докато неговите съотборници са мизерствали през ...

Самият М’Боли говори пред "Франс футбол" за бъдещето си:

"В момента се намирам на кръстопът в своята кариера. Надявам се и искам да си намеря клуб, който да отговаря на моите амбиции. За личните ми условия съм оставил да се погрижи моят мениджър Хасани Шарфадин", лаконичен бе вратарят.

Неговият договор с ЦСКА е до лятото на 2016 г. Райс по всяка вероятност няма да се присъедини към подготовката на "армейците” в София и ще изчака да бъде трансфериран.

До този момент клубът е получил 4 оферти с тази на Филаделфия. Сумите, които са предложени за правата на М’Боли, варират между 500 000 и 800 000 евро. "Армейците" са оставили на стража сам да реши къде иска да продължи кариерата си. Той обаче изчаква с крайното си решение в очакване на оферта от възможно най-престижен отбор.

М'Боли е вратар №1 на Мондиала, поне според "L'Equipe"

Вратарят на алжирския национален отбор Райс М‘Боли беше избран за най-добър вратар на световното първенство в анкета на френския ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ