Мъри и Херо връщат Неделев с 40 000 лв. заплата

6646
Мъри и Херо връщат Неделев с 40 000 лв. заплата
Снимка: БГНЕС

В Ботев (Пд) си правят сметки да си приберат любимеца на бултрасите Тодор Неделев от германския Майнц 05, твърди "7 дни спорт". Играчът бе спазарен за трансфер в немския клуб още през миналия август, но едва през зимата облече екипа на "врабчетата".

На Колежа вече съжаляват, че са пуснали таланта и вече планират да си го върнат.

Неделев остава в Майнц 05

Бившата звезда на Ботев (Пловдив) и настоящ футболист на Майнц 05 - Тодор Неделев, няма да се завръща на Колежа. Това заяви собственикъ...

За целта "жълто-черните" са готови да дават на Неделев същата заплата, която получава в Майнц - 20 000 евро. Това е почти 10 пъти повече от това, което взимаше Тошко преди трансфера си в Германия. В момента най-голямата заплата в Ботев взима нападателят Юнес Хамза - около 40 000 лв. Ръководното дуо Станимир Стоилов - Димитър Димитров е готово да проведе разговори с Неделев, в които да му предложи същото възнаграждение.

Футболистът обаче няма намерение да си тръгва от Майнц, нито пък клубът иска да го продава или пуска под наем.

Ако искат да си върнат звездата, Мъри и Херо трябва да действат бързо, тъй като на 1 юли немците ще преведат втория транш по трансфера на Неделев в размер на 750 000 евро, с който всичко по сделката ще бъде платено.

До момента от щаба на Ботев единствено тийммениджърът Асен Караславов е влизал в контакт с Тодор Неделев, но това е заради дългите години, които изкара в Германия. Караславов помага на Тошко с аклиматизацията, откакто той се премести в Майнц.

Напуска треньорът на Майнц, довел Неделев

Наставникът на Майнц Томас Тухел ще напусне клуба, съобщава „Кикер“.  Специалистът иска да смени обстановката и ще си ...

В момента Неделв е на лагер с националния отбор, който днес играе контрола с Канада в Австрия. Преди заминаването за алпийската страна играчът заяви, че не мисли за връщане в Ботев, а само за това как да се наложи в новия си отбор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com