Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рокада в Левски: Наско Сираков сменя Костов с именит български треньор?

08 декември 2023, 14:54 часа • 21343 прочитания

Ръководството на Левски разглежда Димитър Димитров – Херо като вариант за нов наставник на отбора, твърди "Труд" в своя спортна новина. След отпадането на "сините" от Купата на България се засилиха слуховете, че треньорът Николай Костов ще бъде освободен от поста, а Херо е сред обсъжданите имена за негов наследник.

Димитър Димитров – Херо поема Левски?

Целите пред Левски, поставени от Костов в началото на сезона, бяха спечелване на титлата и Купата на България. Втората цел вече не може да бъде изпълнена, а първата също изглежда трудно осъществима предвид класирането на "сините" кръг преди зимната пауза. Отборът изостава на 10 точки от върха.

Димитър Димитров – Херо

Николай Костов пред раздяла със "сините"

Смята се, че последният мач от първия полусезон за Левски срещу Ботев Враца ще бъде последен и за треньора Николай Костов. Ако това се случи, Наско Сираков и компания трябва да намерят негов заместник. "Труд" твърди, че Херо е сред обсъжданите имена на "Герена", като самият специалист понастоящем е без работа.

Херо направи Левски шампион

Димитър Димитров – Херо работи в Левски в края на миналия век, като изведе "сините" до шампионската титла през сезон 1999/2000. Тогава изпълнителен директор в клуба бе Наско Сираков. В същото време се появиха информации, че на "Герена" се готви преврат срещу Наско Сираков.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес