Стоичков за Батков: Голям професионалист!

14322
Стоичков за Батков: Голям професионалист!
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков се хвърли да защитава собственика на Левски Тодор Батков. Камата се съгласи да коментира кризата при вечния враг в интервю за БНТ1. Както е известно, Батков е в сериозен конфликт с феновете, които искат той да продаде отбора. "Откакто съм заминал в Америка, не съм гледал български мачове. Часовата разлика е голяма. Но не е приятно за българския футбол това с Левски. Аз нямам нищо общо с този отбор. Този отбор е много далеч от мен, но там съжалявам за един човек, само за един приятел ми е неудобно. Това е един голям професионалист - Тодор Батков, върху когото се изсипва цялата вина сега. Може би не е правилно това, но всеки си носи неговата отговорност".

На въпрос, защо се отказа от битката за президентското място в БФС, Стоичков отговори: "Защото виж колко съм почернял, в Маями ми е по-добре. Когато не можеш да се пребориш с корупцията и не искаш, няма смисъл. Не съм за този влак. Който иска да си кара влака, да си ходи в кашата".

Стоичков: Григор върви по моите стъпки, ще ме стигне по слава

Христо Стоичков се подигра на "футболните разбирачи" от Литекс в интервю за News7. Както е известно, той беше треньор на този отбор. &n...

Камата беше помолен да коментира и новия регламент в квалификациите за европейското първенство през 2016 година, който дава по-голяма възможност за класиране на финалите: "Този регламент ми се вижда не добър. Платини, ако направи да се класират по четири отбора, тогава може да се класираме. За жалост е така"."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ