В Лудогорец ще разчитат на мъжество и дух, след като не са във форма

6155
В Лудогорец ще разчитат на мъжество и дух, след като не са във форма

Денонощие преди най-важния за сезона мач, ръководни кадри в Лудогорец признаха, че тимът не е в добра форма, но призоваха футболистите "да покажат" мъжество и да се класират за следващия етап от квалификациите за Шампионската лига. Става въпрос за изпълнителния директор на "орлите" Ангел Петричев

Отиваме единствено за победа, защото това е единственото, което ни устройва. Историята на Лудогорец помни и три пъти поред да сме падали и след това да сме се вдигали, така че е време за мъже. Очевидно е, че отборът не се намира в най-добрата си форма, но с мъжество може да се постигне крайният резултат“, сподели Петричев при заминаването на тима на летище София.

Изглежда има фаворит за правата на "В" група

Битката за телевизионните права във "В" група все още не е решена, но досегашната излъчваща мачове от този ешелон на българския футбол ...

Същевременно треньорът на шампионите Бруно Рибейро си намери леко оправдание за лошите резултати дотук. Припомняме, че в официалните си мачове досега - срещата с Милсами и първия мач за сезона в "А" група с Литекс, Лудогорец не вкара гол и допусна три.

"През лятото си тръгнаха няколко основни футболисти и е много трудно да сглобим качествен състав. Както знаете, имаме много нови играчи. Трябва да направя добър отбор, поне на нивото от миналата година. Имам подкрепата на ръководството и продължаваме да работим, за да постигнем целите", обясни Рибейро. При провал срещу Милсами обаче не е много ясно доколко подкрепата за португалеца ще си остане същата величина, каквато я представя той сега.

Срещата-реванш между Лудогорец и Милсами е насрочена за 18:00 часа утре (21 юли). В първия мач Милсами спечели с 1:0 насред Разград.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ