X
 
 

Венци Стефанов смята, че ако няма "обръщалки", няма да има кой да ходи на мач

1986 0
photo of Венци Стефанов смята, че ако няма "обръщалки", няма да има кой да ходи на мач
Снимка: Facebook
Да има "обръщалка" е нещо нормално за футбола - иначе защо да ходят на мач хората? Тази теза изказа пред bTV президентът на "Славия" Венцислав Стефанов.

Футболният деятел се оплака, че обществото "се изродило" и даде за пример за тезата си как слушал някакви младежи, докато отивал на мач, да си говорят за коефициенти. Те не отиват да гледат как някой ще се представи, а мислят само за коефициенти, обясни Венци Стефанов.

Венци Стефанов разкри: Нинова и Решетников разговаряха в кафето на един хотел

“Аз организирах срещата между Корнелия Нинова и ген. Решетников. Това един голям човек, който много обича България. Той е мой мно...

Стефанов шокира с думите, че за 25 години само веднъж съдия дошъл при него "да си иска", като отрече, че той е проявявал инициатива по въпроса в други случаи. Едно "70-80% от ръководителите във футбола" обаче правели така.

Същевременно президентът на "Славия" похвали Бойко Борисов, защото събра на среща контролиращите най-големите клубове в България. По думите на Стефанов, след срещата най-горещите фенове на ЦСКА, на "Левски" се укротили - иначе можело да се стигне "до смъртни случаи".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители