"Виваком" получи покана да влезе официално в Левски, клубът е на милионна загуба*

8562
"Виваком" получи покана да влезе официално в Левски, клубът е на милионна загуба*
Снимка: levski.bg

5,6 млн. лева загуба е регистрирал Левски през миналата година. Това стана ясно на общото събрание на клуба.

Разходите на синия клуб са били в размер на 14 млн. лева, а интересен факт е, че Левски е дал 143 хил. лева като глоби на БФС, информира "Гонг".

Лобист на царя купи Vivacom

След дълго и напрегнато наддаване на търга в Лондон Vivacom стана собственост на бизнесмена Спас Русев. Той е спечелил с предложение н...

Новината идва преди официално да бъде обявено влизането на "Виваком" в клуба. Компанията получи официална покана да вземе 13 млн. акции. Имаше вариант новият ѝ собственик Спас Русев да се отзове в ръководството. Още при обявяването на Иво Тонев, адвокат Александър Ангелов, сочен от мнозина за директната връзка към Делян Пеевски и Николай Иванов за новия Надзорен и УС на Левски, беше определено и място за четвърти субект. Официално от Надзорния съвет се оттегля бившият собственик на клуба Тодор Батков като на негово място ще бъде избран Бранимир Ботев Ботев.

Освен това точка от Дневния ред на срещата беше и обявяването имената на членовете на Управителния съвет, част от който бяха поканени да станат телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов. Присъединяването към екипа на любимия син клуб е сбъдната мечта за собствениците на продуцентската компания “Междинна станция”, които освен че са трето поколение наследствени левскари, по проучване на Галъп са и сред петте най-разпознаваеми популярни привърженици на отбора, информира БГНЕС.

В ПФК Левски София Иван и Андрей ще отговарят за маркетинговата, медийната и пр политиката, като вече представиха подробно разработена програма за 12 месеца. Тя включва както създаването интернет телевизионен канал “Левски”, интерактивна уеб страница, Facebook проект, мърчъндайзинг и реклама, така и етичен кодекс за играчите и служителите на клуба, комуникационна програма с образователна функция (насочена към децата и тийнейджърите) и със социална функция (насочена към ветераните и привържениците пенсионери).

* Информацията е актуализирана

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ