X
 
 

Благоевград стана център на бейзбола

851 0
photo of Благоевград стана център на бейзбола
Снимка: община Благоевград
Тези дни Благоевград буквално е в епицентъра на спортни събития. Днес в града започна Европейското първенство по бейзбол, което събра десетки жители и гости на града в парк "Бачиново".

Спортната проява беше открита официално от Иво Николов, зам.-кмет в общината и от президентът на Българската федерация по бейзбол Ясен Неделчев. В града дойдоха участници от много страни, сред които Гърция, Израел, Сърбия, Ирландия и Русия.

На игрището в парк "Бачиново" присъстваха и представителите от Министерството на младежта и спорта, както и от Американското посолство. Първият мач е между отборите на България и Русия, а цялото първенство продължава до събота, 6 юли.

Успоредно с това в Благоевград пристигнаха и повече от 500 деца за турнир по плуване. Официалното му откриване е този петък от 17:00 часа.

То ще се проведе на плувен басейн "Пирин", а участниците са родени през 2007 и 2008 година.

Това е поредното отборно състезание, от такъв ранг, което се провежда в града. През март тази година, в държавното лично отборно първенство за деца от висок ранг взеха участие над 660 участници от страната и чужбина.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...