Четирима в болница след Тодоровден в Благоевград

2681
Четирима в болница след Тодоровден в Благоевград

Четирима души са настанени в болница след побоища в Благоевград. Тази нощ в Спешния център в града е постъпил 23-годишен полицай, който бил нападнат от група роми в Кочериново. Лекарите установили, че той е с контузна рана в областта на лицето, множество травми и пукната скула, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Малко по-късно в лечебното заведение постъпил и 30-годишен мъж от село Туховища, който е открит в безпомощно състояние пред магазин в областния център на Пиринско. Той бил разпитан от полицаи, но не си спомнил нито как е попаднал в града, нито кой го е нападнал. Направена му е превръзка на главата, където имал порезна рана.

Големият проблем в здравеопазването в настоящата ситуация за в област Пазарджик е значителното намаляване на леглата за активно лечение

Големият проблем в настоящата ситуация в здравеопазването в област Пазарджик е свързан с областната здравна карта и с леглата за активн...

21-годишно момиче пък е било пребито от 24-годишния си приятел, който я е откарал до МБАЛ – Благоевград. Младата дама била в тежко състояние и дала показания пред служителите на реда. Тази сутрин момчето е издирено и разпитано.

Мъж от Крупник пък е пострадал при падане от стръмно стълбище след кушиите в Брежани. При инцидента той си е спукал главата, а лекарите я зашили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com