X
 
 

Кметът на Благоевград ще обжалва пред ВАС решението на Административния съд

676 0
Кметът на Благоевград ще обжалва пред ВАС решението на Административния съд
Снимка: Личен архив
Кметът на Благоевград Румен Томов ще обжалва пред ВАС решението на Административния съд в града, който постанови, че той не е излязъл навреме от фирмите си и с това е нарушил закона. Това стана ясно от негово интервю за bTV.

Томов е категоричен, че не е нарушил законовите срокове. Ако ВАС потвърди решението на по-долната инстанция, ще има предсрочни избори за Благоевград, на които Томов ще се яви отново.

Евакуираха детска градина и училище в Благоевград след сигнал за бомба

Училище и детска градина в Благоевград бяха евакуирани заради сигнал за взривно устройство. Сигналът е подаден към 8.20 ч. за внесено в...

Относно факта, че делото срещу него се води по сигнал на бившия кмет Атанас Камбитов новият градоначалник каза: „

"Човек, когато губи, трябва да губи с достойнство. Аз лично не съм реваншист – не бих предприел такива действия, ако бях в тази ситуация“.

Томов каза, че е заварил община Благоевград в много лошо финансово състояние и е затегнал финансовото дисциплина. Той ще сезира и прокуратурата.

Относно музикалният фестивал "Франкофоли" Томов обяви, че окончателното решение на френската фирма е той да бъде преместен в София, а в Благоевград се подготвя друга културна програма.

Защо не работи депото за отпадъци в Благоевград?

„Благоевград и още четири общини – Симитли, Рила, Кочериново и Бобошево, са обединени в сдружение за изграждане и...

Actualno.com

Етикети: