Община Сандански получи приз за туристическа атракция на годината

2996
Община Сандански получи приз за туристическа атракция на годината

За 19-ти път, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта, предава Радио Благоевград.

БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишни отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество от 1996 г.

Рекордно количество канабис откриха полицаи от Сандански

Огромно количество канабис - над 9 тона, откриха полицаи от РУ - Сандански. Рано тази сутрин, полицейските служители извършили про...

В присъствието на Министърът на туризма Николина Ангелкова, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, членове на асоциацията, водещи мениджъри и собственици в областта на туризма и представители на националните медии се връчиха тазгодишните награди на асоциацията.

И тази година, на бляскавата церемония, сред раздадените награди община Сандански отново намери своето място с приз за „Туристическа атракция на годината” - Археологически парк Сандански, който бе връчен на Вангел Анталавичев, зам. кмет на община Сандански.

Археологически парк Сандански е уникален паметник на културно –историческото наследство не само за района, но и за Сандански. Новият археологически комплекс обхваща 3 паметника на културата с национално значение – „Епископска базилика”, „Раннохристиянски комплекс” и „Базилика на епископ Йоан”, които са били част от античния град, който лежи под Сандански.

 

Възрастна жена загина при пожар в Сандански

93-годишна жена е изгорялал в дома си в санданското село Дебрене. Инцидентът стана около 21.30 часа вчера. Екипи на пожарната се борех...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com