"40 е новото 20" - нов роман и сериал в стила на "Сексът и градът"

24250
"40 е новото 20" - нов роман и сериал в стила на "Сексът и градът"

Въпреки че звучи като математическо уравнение, „40 е новото 20” всъщност е модел на поведение и състояние на духа, в които американската авторка Памела Сатран искрено вярва. Романът й „40 е новото 20” е забавна и проникновена история - друг поглед върху поговорката, че истината ще те освободи, и още едно потвърждение, че човек е на толкова години, на колкото се чувства.

Книгата й се превръща в световен бестселър, по който е направен новият едноименен култов сериал от създателя на „Сексът и градът”- Дарън Стар, с участието на актрисите Хилари Дъф, Деби Мейзър и Мириам Шор.

Диамантът на Венеция - История за любовта, която преодолява всички препятствия

История за изключително ценен диамант лежи в основата на романа „Диамантът на Венеция” - продължението на „Тайната по...

Героинята на Сатран 44-годишната Алис винаги е изглеждала по-млада за възрастта си, дори и с побеляваща коса и старомодния си начин на живот на домакиня. Когато съпругът й я напуска, а дъщеря й заминава за чужбина, Алис отчаяно се нуждае от ново начало. В навечерието на Нова година тя се оставя в ръцете на най-добрата си приятелка Маги да промени външността й и да я убеди, че изглежда значително по-млада.

Сега, привлекателна и стегната, с прилепнали дънки, стилно гримирана и с нова прическа, Алис изглежда наистина на 29 и всички мислят така. Дори и 25-годишният Джош, с когото се целува в новогодишната нощ.

Алис започва работа в издателството, което е напуснала преди години, като сега се представя за млада жена в началото на кариерата си. Практически всичко се е променило – от последния писък на модата в оформянето на интимното окосмяване до новите технологии. Но много неща са останали същите – кучката в офиса все още краде идеите на подчинените си, жените продължават да мечтаят за голямата любов, а свестният мъж е печелившата карта, която всяка иска да изтегли.

За първи път Алис усеща, че животът е пълен с възможности. За съжаление, една от тези възможности е, че може да бъде разкрита. Ще успее ли да запази тайната си и отново да повярва в любовта?

Юлия Спиридонова: С обич в сърцето всичко, което правиш, се получава някак по-добре

На 20 април излезе новата Ви книга - приказката за деца „Бъди ми приятел“. Последните Ви книги бяха за по-големите – ...

Сатран умело преплита фантазия и социален реализъм и представя приключенията на Алис като забавно, трогателно и поучително ръководство за жени, които копнеят за промяна в живота си. Авторката предлага на читателките „книга, която да ги държи будни в края на дългия натоварен ден. Книга, която ще ги накара да почувстват, че си е струвала петнайсетте или двайсетте долара, които биха могли вместо това да похарчат за нова блуза или хубав обяд с приятелка, защото за няколко часа ги откъсва от живота им.”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги