X
 
 

Авторът на романтични бестселъри Диего Галдино на турне в България

1420 0
photo of Авторът на романтични бестселъри Диего Галдино на турне в България
Снимка: Издателство "Кръгозор"
По покана на ИК „Кръгозор“ италианският писател барист Диего Галдино ще гостува в България от 19 юни до 23 юни 2019 г.

Той ще се срещне със своите читатели от четири български града – София, Пловдив, Велико Търново и Стара Загора.

Футурологът Ричард ван Хойдонк: Ще изчезнат 80% от професиите и вродените заболявания при децата

Ричард ван Хойдонк е водещ нидерландски лектор и футуролог. Неговите вдъхновяващи лекции са посетени от над 420 000 души в страната му ...

Ще представи и новата си книга, издадена на български език – „В любовта винаги става така“.

„Когато миналата година бяхме в Рим и пихме там сутрешно кафе с Диего, той ни сподели, че българските му читателки, които пътуват до италианската столица, специално намират кафенето му, за да се запознаят с него и да си вземат автограф. Тогава решихме да го поканим в България, за да може много повече от почитателите му да се срещнат с него лично“, разказват издателите му.

Диего спечели сърцата на българските читатели още с първия си роман „Сутрешно кафе в Рим“, а продължението му „Вечерно кафе в Рим“ го утвърди пред българската публика като майстор на романтични истории. И двата романа потапят читателя в пленителната атмосфера на малките улички на Вечния град и ухаят нa eдин oт нaй-oмaгьocвaщитe apoмaти нa cвeта – този нa кaфeтo.

Неслучайно турнето на писателя е под мотото „На чаша кафе с Диего Галдино“. „Проходил съм и съм проговорил сред кафета, израснах, влюбих се сред кафетата, затова мисля, че беше неизбежно да разкажа в първия си роман „Сутрешно кафе в Рим“ моя живот на барист“, споделя Галдино.

Той обаче признава, че всъщност писането е най-голямата му страст. Разпалва я един от романите на Розамунде Пилхер.

Ан Иду-Тиве: Вдъхновението може да те връхлети във всеки момент

Ан Иду-Тиве е завършила история и преподава 12 години в гимназия, след което се специализира в обучаването на деца с увреждания. От 201...

„Късно започнах да пиша, тъй като бях – и все още съм – читател и не е учудващо, че любимият ми жанр са любовните романи. Писането ми позволява да пътувам и чрез героите си да върша неща, които не бих правил в реалния си живот. То е моето балонче щастие, нещото, с което искам да се занимавам за постоянно в бъдеще“, казва авторът.

С новия си роман „В любовта винаги става така“ Диего Галдино отново ни повежда из Рим, за да ни омагьоса с величествените му сгради и монументи и с прекрасните залези и за да съпреживеем с двама влюбени историята на една трудна и красива любов. 

ПРОГРАМА НА ДИЕГО ГАЛДИНО В БЪЛГАРИЯ:

София – 20 юни 2019 г. от 18:30 часа, Книжен център „Гринуич“, бул. „Витоша“ №37

Велико Търново – 21 юни 2019 г. от 17:30 часа, РБ „П. Р. Славейков“, ул. „Иванка Ботева“ № 2

"Работилничка за спомени"… и за приятелство и любов

"Работилничка за спомени" е първият роман на авторката Ан Иду-Тиве, който излиза на български език. От 1 март читателите ще могат да се...

Стара Загора – 22 юни 2019 г. от 11:00 часа, фоайе първи етаж, РБ „Захарий Княжески“

Пловдив – 22 юни 2019 г. от 17:00 часа, книжарница „Хеликон – център“, ул.„Александър I” №29

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители