Феникс

22714
Феникс

Седемнадесетгодишната Феникс е отгледана от Общността, банда престъпници със свърхестествени сили. Цял живот Феникс е принудена да използва собствената си дарба – умението да манипулира времето, за да краде. Най-новата й цел е Айвс Бенедикт, американски студент на посещение в Лондон. Но той се окзава много повече от поредната жертва. Айвс е нейната сродната душа, липсващата й половина, нейната съдба. За да бъдат заедно, Феникс трябва да се откъсне от Общността и от сурвия контрол на лидера й. Това поставя и двамата в смъртна опасност. Общността притежава миналото на Феникс и иска да има и нейното бъдеще. Феникс не се е доверявала никому досега, но ще трябва да повери живота си на Айвс. Дали ще съумее да стори това и да спаси момчето, което обича... и самата себе си?

Истинското име на Джос Стърлинг е Джулия Голдинг. Родена през 1966 г. в Лондон, тя е доктор по английска литатература от университета в Оксфорд. Преди да се насочи към писателската кариера, Джулия работи като дипломат. Автор е на повече от 30 романи в най-различни жанрове – исторически, фентъзи, приключески.  Носител на престижни литературни награди, тя пише и под псевдонима Ив Едуардс. Книгите й са преведени на множество езици, продадени в над половин милион копия по цял свят. „Скай” е първата книга в новата й поредица „Саванти”, която очарова със свеж сюжет, симпатични герои и забързано действие.
Джулия живее и работи като писател на свободна практика в Оксфорд, Великобритания. Омъжена е и има три деца. Повече за нея ще откриете в личния й сайт jossstirling.co.uk  


„Феникс” е вторият роман в поредицата „Саванти” на Джос Стърлинг. Появява се на книжния пазар във Великобритания през 2011 г. и бързо се превръща в хит, подобно на предшественика си „Скай”. Невероятна романтична история, прекрасни герои и точната доза екшън и приключения, които ще ви подтикнат да разлистите книгата отново, след като я прочетете – така определят „Феникс” читателите на Острова. Убедете се и вие!

"Скай" - Да откриеш сродната си душа никога не е било по-опасно...

Зед Бенедикт пази ревниво своята тайна. Арогантен, дистанциран и избухлив, той е взел страха на всички от гимназията в Уикенридж &ndash...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги