„Спиралата на времето и ключът на синхронността” - шедьовър, който събира наука и духовност, история и политика

88834
„Спиралата на времето и ключът на синхронността” - шедьовър, който събира наука и духовност, история и политика
Снимка: Кръгозор

Представете си, че Вселената е жива и се опитва да общува с нас посредством синхронността и Закона на кармата. 

Представете си, че историята на нашата планета е поредица от повтарящи се събития  цикли, които изграждат Спиралата на времето и ни показват бъдещето.

Писането за тийнейджъри трябва да бъде емоционално

Ками Гарсия и Маргарет Стоъл за „Хроники на чародейците” Какво ви вдъхнови първоначално, за да напишете първата част от по...

Възможно ли е днес да ставаме свидетели на осъществяването на древен план, който направлява целия живот на Земята чрез поредица от духовни уроци?

 

В „Енергийното поле на Вселената”, бестселър на New York Times, Wall Street Journal и USA Today, Дейвид Уилкок представи през призмата на най-новите научни открития от XXI век цялостна, непозната досегa картина на Вселената и прогнозира по-добро бъдеще за човечеството.

„Спиралата на времето и ключът на синхронността“ е следващата стъпка в неговото изследване, където науката и духовността се срещат.

Стъпвайки върху неизменно задълбочените си проучвания и дръзки прозрения, характеризиращи „Енергийното поле на Вселената“, този път Дейвид Уилкок поставя ударение върху начина, по който тази тайна наука ни влияе на индивидуално ниво, и ни предлага книга, която има способността да промени живота ни на глобално ниво.

Дали смъртта е краят... Или е едва началото?

„Хроники на чародейците” (ИК „Кръгозор”) е поредица, която въвлича в своя завладяващ свят на романтика, магия и...

Като се позовава на историята, астрологията и теорията на синхронността, както и на фракталите, духовната геометрия, квантовата физика и редица други изследвания, Уилкок показва, че в Спиралата на времето съществува скрита архитектура. Тя превежда индивидите и нациите през система от просветление, наречено от  Джоузеф Камбъл Пътя на героя. В резултат на тази невидима структура историческите събития се случват на шокиращо точни, повторяеми цикли от време.

Цикличността – позната още от календара на маите до съвременната теория на Фоменко – ни дава решението на различни исторически загадки. 

Синхронността е ключът, който отваря портите към най-великите мистерии на Вселената – древни и съвременни, за да ни покаже:

-          Паралелите между империи, държави, нации

-          Връзките между смъртта на някои от президентите на САЩ

Съветите на Пени Пиърс за повишаване на личната вибрация

В книгата „Честотата на вибрациите” (ИК „Кръгозор”) Пени Пиърс с ум и такт преплита велики учения, лични прежив...

-          Изумителни разкрития за 11 септември и финансовия колапс, за Федералния резерв и кликата, която управлява света

-          Цикъла, който свързва Жана д’Арк с вълненията през 1968 г. във Франция и в Европа

-          Социопатите и властта 

-          Прераждането и Колелото на кармата

-          Силата на любовта, прошката и молитвата и нейните конкретни измерения

„Адът на Гейбриъл” - романтика и еротика, поднесени с интелигентна пикантност

Силвейн Рейнард, авторът на „Адът на Гейбриъл”, е пълна загадка. Никой не го е виждал, а агентите му позволяват интервюта с...

В книгата „Спиралата на времето и ключът на синхронността“ Уилкок разглежда синхронността като повече от щастлива случайност: „Синхронността е ключът, който отваря портите към мистериите на Вселената. Синхронността се проявява в колосални мащаби, под съвсем осезаеми форми в циклите на историята – чрез събития, които продължават да се повтарят със завидна прецизност в единици от време, някои от които обхващат хилядолетия.

Можем да променим света!

В света има огромно страдание, а не е нужно да бъде така. Тази книга е може би най-доброто ми усилие досега, за да помогна за пренастройване на световната енергия към позитивност. Негативните сили са тук – да, така е, и колкото повече осъзнаваме кои и какво са те, както и защо се случва всичко това, толкова по-скоро ще се придвижим към планетарната инициация.

„Спиралата на времето и ключът на синхронността” предоставя уникална информация, която открива дискусията на много нива и може да ни помогне да осмислим по-задълбочено пробуждането на живата Вселена.

Време е да се измъкнем от пашкула на материализма и да се изцелим от погрешното разделение между науката и духовността.

Техниките на Пени Пиърс за развитие на интуицията

Излизаме от Информационната ера и навлизаме в Епохата на Интуицията, която ще бъде белязана от трансформация в начина, по който възприе...

Вземете своето копие на „Спиралата на времето и ключът на синхронността” и се присъединете към революцията!” Дейвид Уилкок

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com