Възможно ли е интуитивно ръководство на бизнеса?

1651
Възможно ли е интуитивно ръководство на бизнеса?
Снимка: Издателство "Кибеа"

Хосе Силва-младши (известен сред приятелите си като Джо) е роден през 1941 г. и е първото от десетте деца на Хосе и Паула Силва. Когато в края на 40-те години на XX век баща му започва да експериментира с хипноза върху по-малките братя и сестри, Джо помага и документира голяма част от проучванията.

Към средата на 60-те години Джо служи в Американските военноморски сили във Виетнам, а баща му представя публично откритията си чрез поредица семинари. Системата за Контрол на ума на Хосе Силва се радва на голяма популярност.

Как да се справим със стресовият синдром на ХХI век

Чувствате се уморени „без причина“? Трудно ставате сутрин? Нуждаете се от кафе или кола, за да функционирате? Чувствате ...

Джо е един от тримата създатели на Силва Интернешънъл – корпорацията, която управлява оригиналния курс. През 1995 г. Силва предлага Джо да поеме президентския пост на Силва Интернешънъл. Той заема тази позиция и днес.

През 1998 г. е основана нова компания за управлението на новата Система Силва ЕСП и Джо става неин президент.

Джо и съпругата му Рут имат две деца – Дейвид и Рути, и петима внука. Джо има черен колан по карате.

Катрин Сандъски (Уотсън) започва да работи за Хосе Силва през 1990 г., малко след като завършва гимназия. Стартира в отдела за приемане на поръчки и се издига до негов ръководител, изучавайки в детайли техниките на метода.

След няколко години се мести в Остин, Тексас, на работа в държавната администрация. През това време стартира собствена инициатива в рамките на Силва Ултрамайнд ЕСП Систем – Avlis Productions Inc., и скоро я превръща в солиден бизнес с позиции в много страни по света.

Излиза луксозно двуезично издание на "Imagine" с текста на песента на Джон Ленън

„Imagine“ е изключително могъщо заявление, написано с невероятно дълбока любов към човечеството и неговото бъдеще. Тази кн...

Освен че управлява бизнеса, тя е и майка на пълен работен ден на малката си дъщеря Лили. Между другото, ако се чудите откъде произлиза името Авлис, просто го прочетете наобратно. 

Най-ревностните почитатели и последователи на Хосе Силва – синът му Хосе Силва-младши, Катрин Сандъски (Уотсън) и Ед Бернд-младши, доразвивайки световноизвестния Метод Силва за Контрол на ума и опирайки се на безценните завети на създателя му, предлагат на безбройните почитатели Силва Ултрамайнд ЕСП Систем за интуитивно ръководство на бизнеса.

За никого вече не е тайна, че интуицията е залог за успех не само в бизнеса. Но не става въпрос само за сляпо следване на предчувствия, а за придържане към правилните предчувствия. Способността да усетите вътрешните мисли и нужди на хората ви помага да кажете и да направите необходимото за бързото достигане на целите си и за постигане на успех.

Мнозина вярват, че доброто чувство за интуиция е дар за избрани, даден им по рождение, а не нещо, което може да се развива и тренира. Хосе Силва обаче ги опровергава с най-новата система за ориентиране Силва Ултрамайнд ЕСП Систем, от която можете да научите как да използвате интуицията си редовно и надеждно.

Предложените техники ще ви помогнат да постъпвате правилно в точното време, за да се възползвате от възможностите и да увеличите доходите си; да прилагате ментални техники, за да установите незабавно взаимодействие с колеги, клиенти, доставчици; да разберете какви са истинските желания и нужди на другите, за да можете да реагирате правилно, когато преговаряте, управлявате подчинени или докладвате на висшестоящи, както и да подобрите личните си взаимоотношения и здравето си.

Илюстрацията и комиксът в съвременната детска книга - избрано от света на всички чудати създания

От 23 юли до 5 август Градската градина на София ще приюти суровия приключенски свят на нибелунгите, претворен в илюстрация и комикс от...

Развийте умението да получавате информацията чрез собствения си ум, да вземате по-подходящи решения и да привличате късмета и щастливите съвпадения на своя страна!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КНИГИ:

От Норвегия идва литературният шедьовър "Последните ласки", който те кара и да се смееш, и да плачеш

Евгения Чаушева от Actualno.com е номинирана за "Рицар на книгата"

В мрежата на "Паяка" - Ларш Кеплер представя злодей, по-брутален от всякога

Световноизвестният художник Кантен Гребан посвети прочувствена илюстрация на българските читатели (СНИМКИ)

Чудовищата са реални в "Децата на хълма" от Дженифър Макмеън

Ново издание на абсолютния бестселър на майстора на психотрилъра Себастиан Фитцек - "Терапията"

Излезе "Нож" на Салман Рушди: Първата му творба след нападението (ВИДЕО)

Наградиха писателката Елфриде Йелинек с почетен френски орден

Албанският писател Григор Бануши пристига за премиера (СНИМКА)

"Чудните приказки на баба. В градината" – пролетен букет от очарователни истории

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com