"Африка: Звездите сигурно са полудели" надделя над "ВИП Брадър"

21817
"Африка: Звездите сигурно са полудели" надделя над "ВИП Брадър"

За втора поредна вечер тв битката между bTV и Нова тв завърши с победа на първата. Шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели" привлече повече зрители от цялата аудитория в часовете, в които се излъчваше – 20:00 – 22:00.

Виж участниците в "Африка: Звездите сигурно са полудели"

Вчера паралелно с Vip Brother започна друго предаване - "Африка: Звездите сигурно са полудели". Участници във формата са популярни за...

"ВИП брадър" на Нова тв пък е първенец сред активното градско население на 18-49 години.

Най-горещото телевизионно риалити на сезона „Африка: звездите сигурно са полудели" очаквано продължава да се радва на най-високия зрителски интерес, съобщиха от bTV.

Вторият епизод на предаването предизвика интереса на близо 31.8% от аудиторията (става въпрос за всички зрители над 4 години в часовия пояс 20:00 – 22:00) по данни на пийпълметричната агенция GARB.

Предизвикателствата, пред които се изправиха 13-те участници, са били категоричният избор и на зрителите на възраст 18-49 години, които вечерта на 16 септември са предпочели програмата на bTV в часовия пояс 20:00 – 22:00. В тази таргет група bTV отчита близо 35.1% аудиторен дял спрямо 30,4% дял за прекия конкурент в слота 20.00 - 22.00 часа, пишат от bTV. (Става въпрос за Нова тв и VIP Brother 2013 - б.р.)

Сутрешният блок на bTV пак изпревари Нова TB

Сутрешният блок на bTV „Тази сутрин", с водещи Генка Шикерова и Константин Караджов, отново е най-гледаният в телевизиите, показв...

Най-очакваното риалити за този сезон VIP Brother 2013 стартира с изключително високи резултати, съобщиха от Нова тв.

По данни на пийпълметричната агенция GARB, лайфът на VIP Brother снощи е привлякъл 33.4 % от зрителите от най-атрактивната за рекламодателите целева група в страната - "активно градско население" (18-49), като по същото време bTV отчита пазарен дял от 32.5%.

След 22:00 часа, когато в Къщата се очакваше да влезе специалният почетен гост в лицето на световната звезда Парис Хилтън, както и втората група от безспорно провокативната селекция от съквартиранти, делът на Нова бе 35 %, докато този на bTV бе 27 %, пишат от Нова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com