Ахмед Доган щял да се оттегли днес

15127

Ахмед Доган е трябвало да се оттегли на днешната конференция и да остане лидер в сянка, твърди БЛИЦ. Това обаче не означавало, че той щял да изпусне юздите на властта в партията, твърди агенцията, позоваваща се на твърдения на депутати от ДПС. Днес щяло да стане ясно, че един от зам.-председателите щял да наследи Доган.

"Този акт на тероризъм е безумие, ситуацията е страшна, зловеща, не само за нашия лидер, но и за цялата страна. Варварството, на което станехме свидетели днес говори, че в България няма демокрация, че тя си е отишла или никога не е идвала. Заплахата е не само срещу Доган, а срещу цялата държава", коментира за БЛИЦ пловдивската депутатка от ДПС Петя Раева.

Нападателят на Доган е от турски произход

Нападателят на Ахмед Доган в от турски произход, а имената му са Октай Хасанов Енимехмедов, съобщи БЛИЦ. Въпреки че е родом от Бургас, ...

Тя е един от най-преките свидетели, защото на конференцията е стояла на първия ред, на около 3 метра от трибуната. "Останах втрещена, буквално видях и чух как изщрака пистолета на нападателя. След този акт България вече няма да е същата и всички хора ще се чувстват незащитени и ще се страхуват за живота си", сподели още народният представител.

"Не се знае и дали Доган ще сдаде поста след събитията, които хвърлиха в ужас страната", заяви Раева.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com