Безплатни психиатрични прегледи в Токуда

35189
Безплатни психиатрични прегледи в Токуда

Ден на отворените врати с безплатни психиатрични консултации организира "Токуда Болница София", съобщиха от здравното заведение. 

По този начин Японската болница се включва в инициативата на министерството с безплатни консултации всяка последна събота от месеца.

Безплатни профилактични прегледи за херния и простата в Ловеч

Безплатни профилактични прегледи стартират в Многопрофилната болница за активно лечение „Проф. д-р Параскев Стоянов" - Ловеч, съо...

Прегледите ще се провеждат всяка последна събота от месеца от 09,00 до 14,00 часа след предварително записване на тел: 02/403 4000.

Припомняме, че министерството на здравеопазването разпореди на регионалните здравни инспекции да изготвят и стартират комплекс от мерки за оказване на психологическа помощ за превенция на самоубийствата, съобщиха от МЗ.

Мярката се предприема в отговор на зачестилите случаи в страната на самозапалване. Предвижда се също специалисти да извършват и антикризисни интервенции сред очевидци на самоубийства, при които има риск от възникване на постравматични психични последствия.

Като друга възможност за превантивна помощ се посочва организирането в лечебните заведения на "отворени врати" и консултиране в областта на психичното здраве и болести. По този начин на гражданите ще се осигури своевременна и достъпна психологична и психиатрична помощ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com