Борисов: Случващото се по нашите улици, мога да го сравня само с Египет

5330
Борисов: Случващото се по нашите улици, мога да го сравня само с Египет

По безпощаден начин, пак ще стане ясно на всички симпатизанти на „Атака”, че „Атака” са в коалиция с БСП и ДПС. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

Това, което виждам на улицата, мога да го сравня само с Египет – полиция, протестиращи, видях по целия „Стамболийски: са рейсовете, организирани от ДПС, докарани за протест пред президентството. ГЕРБ не знам какво е организирал, със сигурност – нищо. Но това, което правят в момента ДПС е много опасна игра. Учудвам се на г-н Местан, който е много умерен човек, че по този начин е решил да помага на БСП. Това правителство рано или късно ще падне и то с гръм и трясък”, заяви Борисов.

Фандъкова: В момента центърът на столицата е блокиран

Протестните шествия в момента в центъра на столицата не са съгласувани със Столична община и се извършват от спонтанно събрани хора. Ед...

Това правителство рано или късно ще падне и то с гръм и трясък, заяви днес в кулоарите на НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в началото на извънредното пленарното заседание по повод ветото на президента за актуализацията на Бюджет 2013.

С днешната актуализация след 1 г. всички ние ще се чудим как да затягаме колана, за да можем да решим катастрофата, в която ще ни вкарат, продължи той. И искам на моите синдикални приятели да кажа, че с днешната си подкрепа след 1 г. ще се червят, знаем ги и работодателските организации кои са, каза той. Така че управляващите така са решили - ще го актуализират днес бюджета, а всички ние след 1 г. ще теглим от това решение, което днес ще се вземе.

Борисов изрази недоволство, че от смесените райони се докарвали хора за контрапротеста с автобуси. И аз сега говорих с моите колеги, колкото и да е странно ще призоваваме да не идват на протести нашите симпатизанти, изненадващо обяви той. Те /управляващите - бел. р./ умишлено искат да направят проблем в страната с докарването днес на тези автобуси. Това, което правят в момента ДПС е много опасна игра - учудвам се на г-н Местан, разумен човек, който е решил по този начин да помага на БСП.

Очаквайте подробности!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com