Цветанов иска изслушване в ЕП за подслушванията

4781
Цветанов иска изслушване в ЕП за подслушванията

Цветан Цветанов се надява да бъде изслушан в Европейския парламент в комисията, която разглежда случая с подслушванията в България, съобщи „Фокус”. "Аз съм невинен. Тези, които твърдят, че съм виновен, трябва да го докажат", каза пред заместник-председателят на ПП ГЕРБ.

„Омръзна ми два месеца да обяснявам за незаконни подслушвания. Повдигането на обвинения беше не за незаконни подслушвания, а за неупражнен контрол, но още не знаем за какво, и какво е последвало от този неупражнен контрол. Мога да ви кажа, че дори и в Комисията ЛИБЕ в Европейския парламент след посещението ми в Брюксел, и разговорите, които съм провел, може би вече формулировката не е незаконно подслушване, а съмнения за незаконно подслушване”, каза Цветанов.

ГЕРБ започват обсъждане на извънредни избори

От днес България е различна и няма да има тази сигурност. От днес оценките за България ще бъдат негативни, защото с Делян Пеевски стран...

„Предполагам и се надявам, че ще получа покана, за да бъда изслушан в Европейския парламент, и доколкото знам, по същото време ще бъде изслушан и главният прокурор. Тогава можем да изложим действително някои факти и на всички ще стане ясно, че всичко това е политическа репресия, добре режисиран сценарий”, каза още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com