Mo’ Horizons пристигат за фестивала Vola Open Air

5642
Mo’ Horizons пристигат за фестивала Vola Open Air

На 19 юли, специално за четвъртото издание на фестивала Vola Open Air у нас се завръщат култовите Mo’ Horizons. Заредени с безкрайна енергия и слънчево настроение, те отдавна са се превърнаха в институция за всички купонджии. На Околчица ще чуем уникалната им смесица от латино, електро, фънк и соул, поднесена от основателя на групата Ralf Droesemeyer в комбинация с българския перкусионист Стоян Роянов - Я-Я.

Сред гостите на Vola Open Air ще е и триото на Таралежков, в което освен бургаският „поет с китара” или както самият той се определя софт пънкар, се включва и Bggz Rubbit (китара и бек-вокали) и Невен Кидеров (перкусии, хармоника и бек-вокали). Името на Таралежков първо нашумя с режисьорско признание и първа награда от Международния фестивал за късометражно кино Балчик 2004 за документалния му филм “Бургас на Таралежков“. Същата година той съчета и музикалния с режисьорския си талант в общ продукт. Документалната си лента „Лешпер комерс” той озвучи със саундтрак от собствените си парчета – „Водка Ахелой”, „И толкоз” и „Аре, аре на море”.

Фронтменът на 2Unlimited стана татко за 3-ти път

Фронтменът на 2Unlimited Рей Слинграард стана татко за трети път. Миналият уикенд се роди неговият син Ноа. „Синът ни се роди. Д...

Преди фестивала, от 21 до 23 юни, организаторите на Vola Open Air ще подкрепят провеждането на работилница на тема "Аз, света около мен и моето място в него" в рамките на проекта – младежка инициатива „Северозападни младежки акции”. Работилницата цели да отключи креативността на участниците, с помощта на ролеви и социометрични игри, споделяне чрез игра, улични акции. Целите на работилницата включват още провокирането на дебат, чиито резултати да бъдат представени пред местните общински власти и местния бизнес на специално организирана за целта кръгла маса – 01.07.2013 г., с цел бъдещи съвместни инициативи и дейности. Проектът "Северозападни младежки акции" се осъщестява с финансовата подкрепа на програмата на ЕК "Младежта в действие", администрирана у нас от НЦЕМПИ.

Двудневни билети за фестивала Vola Open Air 2013 са вече пуснати в мрежата на Eventim, на цена от 20лв. За допълнителна информация за участници, програма и детайли, следете страница на фестивала във Facebook на: www.facebook.com/VolaOpenAirFestival

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com