Хотелиери искат от EVN проверки 3 пъти в месеца

7850
Хотелиери искат от EVN проверки 3 пъти в месеца

EVN да проверява по три пъти месечно електромерите им, това поискаха хотелиерите от "Слънчев бряг". В писмо до ДКЕВР от Съюза на собствениците настояват да се извърши и проверка на потреблението през зимните месеци, съобщи БНР.

Председателят на браншовата организация Елена Иванова посочи и причината за недоволството на браншовиците - нереално високите сметки за ток, получени през зимата.

EVN внесе ценовите си предложения в ДКЕВР

EVN България внесе в ДКЕВР своите ценови предложения за следващия ценови период юли 2013 г. - юни 2014 г., съобщиха от дружеството, п...

„Най-важното, което искаме е много коректно отчитане на сметките през зимата, защото всички колеги се оплакват от високи сметки за ток при положение, че хотелите им са напълно затворени", заяви Иванова.

Второто искане на хотелиерите е зимните сметки по някакъв начин да бъдат разпределяни през лятото, когато хотелите работят. И трето - наистина ясно да бъде изписано във фактурата всеки разход за тока по пера.

Хотелиерите подозират, че получаваната от тях електроенергията е с по-ниско от нормалното напрежение от 220 V и отчитат сериозни материални загуби заради често изгарящите електроуреди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com